Cautare
, Contributor

Forbes.com

Lideri |
|

Xerox România, premiată pentru performanţele din 2012

xerox.jpg
Strategia Xerox România, concentrată pe servicii de management al documentelor şi al proceselor de business a fost recompensată. Compania condusă de Gabriel Pantelimon a obţinut din partea Xerox Corporation premiul pentru cea mai bună operaţiune din zona CEI (Europa Centrală şi de Est şi Israel), pentru rezultatele sale de business din 2012.

Potrivit  lui Gabriel Pantelimon, Country General Manager Xerox România, reţeaua existentă de parteneri şi noile parteneriate pe care compania le-a încheiat anul trecut susţin strategia de a fi lider în domeniul  tehnologiei şi de a creşte pe segmentul serviciilor. 

„Această performanţă nu ar fi fost posibilă fără tehnologii avansate, servicii de calitate, soluţii personalizate pentru companii de toate dimensiunile şi, desigur, profesionalismul şi dedicarea celor care lucrează zi de zi pentru Xerox România”, afirmă Gabriel Pantelimon.

El susține că, în prezent, cu ajutorul serviciilor de management al documentelor şi al proceselor de business, Xerox ajută companii de toate mărimile să-şi optimizeze afacerile şi să obţină reduceri de costuri de până la 30%.

Premiul a fost înmânat la începutul acestui an, în cadrul întâlnirii anuale a ţărilor membre CEI, unde au fost decernate premii pe diverse linii de business, pentru performanţele din 2012 ale fiecărei ţări membre CEI.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii