Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Tech |
|

Xerox deschide un nou centru de inovaţie în Franţa

Xerox a deschis un nou centru dedicat inovaţiei, Impika Inkjet Innovation Centre, în Aubagne, Franţa, care aduce produsele inkjet pe bază de apă şi serviciile în prim plan.
 aboneaza-te
Inauguration & Inkjet summit CIII AUBAGNE

Acesta are o suprafaţă de 8.454 metri patrați şi prezintă produsele inkjet Impika, realizate de centrele de producţie, cercetare şi dezvoltare ale companiei.

,,Noul centru oferă un spaţiu interactiv, unde clienţii şi potenţialii clienţi pot testa tehnologia inkjet cum doresc – aceştia fiind liberi să exploreze, să înveţe şi să încerce”, spune Andrew Copley, preşedinte, Graphic Communications Operations, Xerox.

„Acesta reprezintă un pas semnificativ în strategia noastră inkjet de la momentul achiziţiei Impika în 2013. Planul nostru de a furniza atât tehnologie inkjet pe bază de apă, cât şi fără apă, se află pe drumul cel bun şi câştigă teren“, a mai adăugat Copley.

Pe lângă lansarea noului centru în Franţa, Xerox a mai anunțat că îşi îmbunătăţeşte centrele de inovaţie din toată lumea. În Statele Unite, îmbunătăţirile aduse centrului Gil Hatch Center for Customer Innovation din Webster, New York, au creat o experienţă personalizată pentru clienţi, într-un mediu interactiv.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii