Cautare
, Contributor

Servicii Financiare & Imobiliare & Auto

Industrie |
|

Xella România a lansat Planeta YTONG, prima platformă de consultanță gratuită în construcții

Xella, unul dintre liderii pieței de pe piața materialelor de construcție din România și principalul producător de BCA din România, a lansat platforma digitală “Planeta YTONG”, un spațiu virtual în care producătorii de materiale de construcții, profesioniștii în construcții și clienții pot interacționa și primi consultanță în mod gratuit.
Planeta YTONG

Platforma “Planeta YTONG” este un spațiu virtual unde comunitatea de profesioniști se întâlnește cu consumatorul, se informează corect și colaborează eficient, pentru a dezvolta împreună construcții durabile, sănătoase și performante energetic.

„Soluțiile constructive Xella combinate cu serviciile noastre digitale oferă posibilitatea ca proiectele de construcție să fie implementate mai eficient și cu o performanță clar îmbunătățită, iar drumul de la proiectare la construcție să fie scurtat considerabil. Am accelerat procesul de transformare și digitalizare și investim în continuare în siguranță, în calitatea produselor noastre și în dezvoltarea ecosistemului digital Xella, pentru a deservi nevoile clienților noștri aflate și ele într-un proces de schimbare.”, a declarat Marius Dragne, CEO Xella România.

„Planeta YTONG este spațiul virtual care completează ecosistemul digital al Xella, oferă valoare adăugată clienților și partenerilor noștri și ne permite să rămânem conectați și să răspundem simplu și în timp real nevoilor specifice ale proiectelor în care suntem implicați.”, a continuat Marius Dragne.

Compania Xella adoptă tehnologii de ultimă oră

Includerea YTONG și Multipor în sistemul de proiectare BIM a fost primul pas care a confirmat deschiderea Xella către tehnologiile de ultimă oră, menite să îmbunătățească piața construcțiilor. BIM este astăzi principalul instrument utilizat de companii care au cerințe ridicate în ceea ce privește proiectarea clădirilor la un nou nivel tehnologic.

Specialiștii Xella vor oferi vizitatorilor informare corectă, consultanță gratuită și colaborare eficientă. Planeta YTONG va include, în faza a doua, webinarii și sesiuni live de întrebări și răspunsuri cu specialiști din construcții.

“Doar împreună putem contribui la creșterea calității mediului construit din România, iar Xella pune la dispozitia comunităților din care facem parte toată expertiza noastră. Partenerii noștri pot utiliza gratuit platforma pentru întâlnirile online cu clienții lor, iar echipa Xella va continua să ofere consultanță specializată – aceasta este ceea ce noi numim eficiență digitală.”, a mai adăugat Marius Dragne.

“Industria materialelor de construcții va continua să se schimbe în următorii ani, iar fenomenul de digitalizare va influența activitatea tuturor jucătorilor din această industrie.”, a mai spus acesta.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii