Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor, with a focus on covering important IT& C and Energy news. Have a news tip? DMs are open on Instagram @georgiana1costea or drop me an email at georgiana.costea@forbes.ro

Tech |
|

Xbox lansează o versiune beta a serviciului său de jocuri în sistem cloud

Xbox, divizia de jocuri a Microsoft, lansează o versiune beta a serviciului său de jocuri în sistem cloud, pentru computerele cu Windows 10 şi dispozitivele Apple.  
73. Xbox

Xbox lansează marţi o versiune beta a serviciului său de jocuri în sistem cloud, pentru PC-urile cu Windows 10 și dispozitivele mobile Apple, anunță Reuters. Practic, serviciul va permite utilizatorilor să acceseze peste 100 de jocuri ale Xbox Game Pass prin intermediul browserelor Edge (Microsoft), Chrome (Google) sau Safari (Apple), fără a fi nevoie de o consolă. 

Noua versiune, care facilitează accesul la jocuri indiferent de locație și dispozitiv, este disponibilă pentru membrii Xbox Game Pass Ultimate, care vor primi invitaţii, a scris Catherine Gluckstein, şefa serviciului cloud al Xbox, într-o postare pe blog.

Anul trecut, în luna septembrie, Microsoft a lansat serviciul de jocuri în sistem cloud al Xbox. Pentru prima lună de utilizare, prețul serviciului era de un dolar.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii