Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

SportsMoney |
|

World Class România va deschide un nou club în București Mall, cu o investiție de un milion de euro

World Class România, cea mai mare rețea de fitness și wellness din România, va deschide un nou club în zona de sud-est a Capitalei, în București Mall. Acest club va fi cel de-al 23-lea centru din București și al 31-lea din țară.
World Class_opening Bucuresti Mall

Cu o investiție de un milion de euro, lansarea World Class în București Mall este programată pentru primul trimestru al anului 2018. Locația cu numărul 31 din reţea va beneficia de 1.400 de metri pătrați.

Clubul va fi integrat în categoria Bronze, ceea ce le oferă membrilor șansa de a accesa alte categorii de abonamente, dar și de a testa diverse programe de antrenament potrivite pentru stilul lor de viață activ. O sală de fitness complet dotată cu echipamente de ultimă generație, aparate cardio performante, o zonă special dedicată antrenamentelor funcționale şi studiouri de aerobic și cycling – toate se numără printre beneficiile de care clienții World Class București Mall se pot bucura în noua locație.

Kent Orrgren, CEO World Class România: „Suntem mândri să anunțăm faptul că în primul trimestru al anului 2018 vom deschide un nou club într-unul dintre cele mai mari centre comerciale din Capitală, în București Mall – cel de-al 23-lea centru de sănătate și fitness din București și al 31-lea din țară. Am ales această locație datorită poziționării pe care o are, deschiderea fiind parte din strategia de dezvoltare a rețelei World Class în zone cheie, intens circulate. Ne dorim să fim cât mai aproape de consumatorii noștri și să îi inspirăm zi de zi să devină mai activi, mai des. Suntem încrezători că World Class București Mall va deveni în scurt timp noul lor loc preferat pentru antrenamente”.

În jur de 20 de instructori de group fitness şi antrenori personali vor furniza servicii în cadrul noului club.

Accesul în club se face de luni până vineri între orele 07:00-22:00, iar în zilele de sâmbătă și duminică, în intervalul orar 08:00-21:00.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii