Cautare
, Forbes Staff

SportsMoney |
|

World Class România investește 2 milioane de euro într-un nou club în Cluj-Napoca

Rețeaua de centre de fitness World Class România investește 2 milioane de euro într-un nou club, World Class Record Park, în Cluj-Napoca, care va fi inaugurat în cea de-a doua parte a anului 2018.
World Class

Noul club va fi situat într-o clădire de 2.500 de metri pătrați, dezvoltată de Speedwell, care reunește sediile unor companii multinaționale. De asemenea, clubul, situat în centrul orașului, va fi înconjurat de un spațiu de 3.000 de metri pătrați de verdeaţă și va avea o piscină retractabilă, care va deservi atât spațiul din interior, cât și cel din exterior.

“Al doilea cel mai mare oraș din țară, Cluj-Napoca se bucură de o comunitate corporate importantă, având parte de o dezvoltare notabilă în ultimii ani. Acesta este motivul pentru care ne-am dorit să fim parte din acest proces, inaugurând noua locație premium într-un peisaj unic, urban. Cu World Class Record Park transformăm viziunea noastră în realitate, să inspirăm din ce în ce mai mulți oameni să își îmbunătățească stilul de viață și să îi încurajăm să devină mai activi, mai des”, a declarat Kent Orrgren, CEO World Class România.

World Class Record Park va avea aproape 20 de instructori de group fitness şi antrenori personali.

Rețeaua de centre de fitness World Class România numără în prezent 32 de centre în toată țara și peste 55.000 de membri. World Class România este deținută de Resource Partners, fond de investiții cu capital privat, din Europa Centrală și de Est.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii