Cautare
, Contributor

Afaceri |
|

World Class deschide un nou club în Constanța

Cu o investiție de circa un milion de euro, World Class România deschide un nou club de fitness în cadrul centrului comercial City Park Mall din Constanța.
89. World Class

Inaugurarea clubului World Class Constanța este estimată pentru luna iunie a acestui an. Centrul de fitness se va întinde pe o suprafață de peste 1.700 m2 și va pune la dispoziția clienților o sală de sport cu echipamente de ultimă generație, un studio de aerobic și o sală modernă de cycling. De asemenea, centrul include o zonă de functional training, dotată cu accesorii de fitness precum TRX, Bulgarian Bags și Core Bags.

FOTO. Investiție de un milion de euro: World Class a lansat W, un club premium de wellness

În plus, clienții vor putea beneficia de o piscină semiolimpică sau activități zilnice în sauna uscată. Noul centru se va dezvălui sub un design modern, cu un tavan skylight, ce oferă o infuzie de lumină naturală, pentru un ambient relaxant în toate zonele clubului.

World Class lansează o nouă structură de abonamente

„Dorim să transformăm World Class în locul preferat al românilor, în afara casei, unde se pot deconecta și antrena sub atenta îndrumare a echipei noastre”, a declarat Mikael Fredholm, CEO World Class România și Serbia.

World Class lansează un program online personalizat de fitness și nutriție

Clienții World Class Constanța vor putea alege, în funcție de preferințe sau nivel de pregătire, dintre cursurile predate instructori certificați la nivel internațional sau pot opta pentru clase de antrenament personal, alături de antrenori profesioniști.

Accesul în club se face de luni până vineri între orele 06:30-23:00, iar în zilele de sâmbătă și duminică, în intervalul orar 08:00-20:00.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii