FacebookTwitterLinkedIn

Piața de health & fitness din România este în creștere și se estimează că va continua să crească anual cu 10% în medie până în 2025, fiind una dintre cele mai rapide rate de creștere din Europa.

Cifra de afaceri World Class a crescut cu 16% față de anul trecut. Ca parte a planurilor sale de consolidare și dezvoltare strategică, World Class a derulat o analiză a pieței de health & fitness din Brașov și a găsit aici un mare potențial de creștere. Bazându-se pe cunoașterea profundă a pieței, rețeaua a identificat locația și momentul potrivit pentru a dezvolta mișcarea #BeHealthy în Brașov și pentru a deschide aici un nou club cu facilități premium, echipamente de ultimă generație și programe eficiente de antrenament.

World Class continuă astfel strategia de consolidare a prezenței în principalele zone urbane ale României, aproape de parcuri rezidențiale și clădiri de birouri care concentrează o densitate ridicată a populației. World Class a remarcat potențialul uriaș al pieței de health & fitness din Brașov și a identificat locații premium potrivite pentru a deschide în continuare noi cluburi World Class în acest oraș. Cu proiectul AFI, World Class va avea o poziționare excelentă și va oferi membrilor din Brașov o experiență premium de health & fitness.

Noul club care se va deschide în 2020 va fi amplasat în cel mai mare centru comercial și de divertisment din Brașov, AFI Brașov, un mall care va găzdui 200 de magazine și facilități pentru petrecerea timpului liber, chiar în centrul orașului. World Class AFI Brașov va acoperi o suprafață generoasă de 1700 de metri pătrați și va cuprinde zone de antrenament functional, cardio și forță, studiouri de aerobic și cycling și echipamente premium de la Technogym. O echipă de specialiști în health & fitness va oferi membrilor o varietate de cursuri de fitness bazate pe concepte originale World Class, precum și programe create de cel mai mare furnizor de fitness din lume, Les Mills.

World Class Brașov va fi inclus în categoria de abonamente Bronze și va fi al 39-lea club World Class din rețea.

Despre World Class România

World Class România este lider pe piața locală în industria de health&fitness, numărând în prezent 39 de centre (35 active și 4 care se vor deschide în acest an și următorul) și peste 64.000 de membri.

Centrele de fitness World Class asigură servicii la cele mai înalte standarde, dotări de ultimă generație și programe de antrenament diversificate. World Class este partener principal LES MILLS™ – cel mai mare furnizor de concepte de fitness din lume. World Class România oferă și un concept premium de club de fitness și lifestyle, intitulat W, care reprezintă o oază urbană holistică de relaxare, în cadrul căreia membrii au posibilitatea de a se antrena și relaxa, într-un cadru intim și exclusivist.

Resource Partners este acționarul majoritar al World Class România. Fondul de investiții cu capital privat, susținut de investitori instituționali, se implică în proiecte cu capital privat din Polonia, România și alte state membre ale Uniunii Europene din Europa de Est. Resource Partners se concentrează în principal pe identificarea și susținerea, prin experiența pe care o oferă, a companiilor cu creștere rapidă și cu o echipă puternică de management.

Pentru mai multe detalii despre World Class România, accesați: www.worldclass.ro și www.facebook.com/worldclass.romania.