Cautare
, Contributor

Afaceri |
|

World Class achiziționează operatorul de fitness Club Moving

În urma achiziției operatorului de fitness Club Moving, World Class își extinde rețeaua cu încă nouă centre, ajungând la 28 de centre de fitness la nivel național.
82. WorldClass

În urma tranzacției, World Class România numără 19 centre de fitness în București și alte nouă în orașe precum Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Pitești, Craiova, Ploiești și Bacău. Compania va continua în anul 2016 extinderea organică a rețelei prin deschiderea a noi cluburi de fitness în București și Constanța și va număra până la finele anului un total de 31 de cluburi de fitness.

FOTO. Investiție de un milion de euro: World Class a lansat W, un club premium de wellness

„Suntem încântați să le urăm bun-venit celor 10.000 de membri Club Moving în cadrul rețelei World Class și să le oferim servicii de fitness la cele mai înalte standarde. Pe măsură ce ne extindem rețeaua și dezvoltăm gama de servicii World Class, vom continua misiunea noastră de a îmbunătăți stilul de viață al oamenilor din România”, declară Mikael Fredholm, CEO World Class Group.

World Class lansează un program online personalizat de fitness și nutriție

Extinderea rețelei le oferă membrilor o mai mare varietate de centre de fitness pentru derularea antrenamentelor, în contextul în care cele nouă cluburi de fitness ale Club Sport Fitness Center MV SRL din București și din marile orașe din România vor fi relansate sub marca World Class în următoarea lună.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii