Cautare
, Contributor

Social Media Coordinator

Lideri |
|

Workshop Sessions: Învață să comunici eficient

Afis_WS_A3_21_22-01.jpg
"De multe ori cheia succesului personal şi profesional stă în calitatea actului de comunicare." Acesta este motivul pentru care Akcees revine în această toamnă cu o nouă ediţie Workshop Sessions dedicată dezvoltării abilităţilor de comunicare prin metode de educaţie non-formală.
Evenimentul va avea loc pe 21 şi 22 octombrie, când 25 de tineri vor avea ocazia să afle secretele comunicarii eficiente. Participarea la eveniment este gratuită, iar aplicaţiile se realizează online la http://akcees.com/workshop.

Pe parcursul celor două zile de training, în care teoria va fi îmbinată cu elemente practice, studii de caz, aplicaţii şi jocuri interactive, participanţii vor învăţa cum să îşi structureze şi formuleze mesajele pentru a atinge obiectivele dorite şi cum să atragă şi să menţină atenţia publicului sau persoanelor cărora li se adresează.

"Există competenţe şi abilităţi critice pentru dezvoltarea profesională a tinerilor care din păcate nu se formează pe băncile şcolii. Ne bucurăm că avem ocazia să completăm această lipsă la Workshop Sessions, prin metode de educaţie non-formală (…)", a declarat Cătălina Gaboră, Project Manager Workshop Sessions.

Sesiunea de training va fi susţinută de Otilia Toma. Cu peste 7 ani de experienţă în domeniu, Otilia dezvoltă şi susţine programe de training şi se implică activ în formarea tinerilor prin dezvoltarea abilităţilor "soft" cu rezultate "hard".

Workshop Sessions se adresează tinerilor cu vârste cuprinse între 18 şi 25 de ani, cu rezultate deosebite la şcoală și implicați în activităţi extra-curriculare, care vor să își dezvolte abilităţile de comunicare. Aplicaţiile sunt deschise până sâmbătă, 12 octombrie, iar rezultatele finale ale procesului de selecţie vor fi comunicate joi, 17 octombrie.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii