FacebookTwitterLinkedIn

Săptămâna trecută, finaliştii Workshop Sessions – Project Management 101 au învăţat de la profesionişti în domeniu cum să îşi coordoneze oamenii, timpul şi resursele pe care le au la dispoziţie pentru a gestiona cu succes un proiect. Noţiunile teoretice despre procesele de project management au fost puse în aplicare prin studii de caz şi exerciţii interactive şi au fost completate de exemple concrete de bune practici în domeniu.

Pe parcursul celor două zile, tinerii au lucrat sub atenta îndrumare a Irinei Scarlat, Co-Fondator al organizaţiei Akcees şi trainer profesionist cu peste 8 ani de experienţă în domeniu. Andrei Proca (Supervizor Regional Reţea BRD Groupe Societe Generale) şi Dana Manolescu (Project Manager Okapi Studio) au fost invitaţii speciali ai ediţiei şi au oferit tinerilor perspective practice şi sfaturi învăţate din propria experienţă.

Seria de evenimente Workshop Sessions continuă pe 24 şi 25 noiembrie cu o ediţie specială „Enterprise You”, program de training pan-european dezvoltat de Akcees în colaborare cu alte 6 organizaţii europene, care îi ajută pe tinerii participanţi să îşi descopere pasiunile şi să înveţe cum îşi pot construi parcursul profesional pe care şi-l doresc.

Ajuns la cea de a cincea ediţie în România, programul este implementat în prezent în ţări precum Marea Britanie, Italia, Franţa, Spania sau Slovacia şi ajută participanţii să îşi descopere potenţialul antreprenorial şi să afle care sunt paşii pe care trebuie să îi parcurgă pentru a porni propria afacere. Toate aceste lucruri folosesc o abordare interactivă care acoperă 11 module diferite printre care branding personal, leadership, comunicare, creativitate, generare de idei de afaceri, finanţare sau pitching.

Următoarea ediţie Workshop Sessions: Enterprise You se adresează tinerilor cu vârste cuprinse între 18 şi 28 de ani şi va avea loc în Bucureşti pe 24 şi 25 noiembrie. Tinerii sunt invitaţi să aplice până sâmbătă, 15 noiembrie, completând formularul disponibil online la http://akcees.com/workshop. Participarea la eveniment este gratuită, iar rezultatele finale ale procesului de selecţie vor fi comunicate marţi, 18 noiembrie.