FacebookTwitterLinkedIn

Care este cartea pe care o recomandați oricărui tânăr antreprenor? De ce? Ce v-a plăcut cel mai mult?

Orice carte de Agatha Christie, pentru că te învață să gândești pragmatic. Este și sfatul pe care îl dau tinerilor antreprenori, să fie pragmatici, dar și tenace și vizionari.

Care este cea mai recentăa carte citită?

James Clavell – „Vârtejul”.

Care este sportul preferat? Cum l-ați descoperit?

Prefer înotul, pe care l-am învățat în copilărie, la baza sportivă Tehnometal, din Timișoara, și pe care îl practic cu mare plăcere și în mod constant.

Cum evitați stresul la muncă?

Domeniul în care am ales să lucrez este cel pe care l-am studiat și cel în care m-am format ca antreprenor. Fac ceea ce îmi place la locul de muncă, de 22 de ani. A inova în domeniul travel nu este un stres pentru mine, ci o provocare continuă, care mă motivează și mă împlinește profesional.

Cum reușiți să vă deconectați după perioade încărcate?

Prefer să îmi petrec weekend-urile cu familia și cu prietenii, prezența lor mă relaxează  întotdeauna. Dar îmi place și să vizionez filme sau să citesc romane politiște și politice.

Prin ce masuri concrete încurajează firma dumneavoastră un echilibru work-life al angajaților?

Angajații Eximtur participă frecvent la competiții sportive. Numai anul acesta au fost la Crosul Divelor, Maratonul internațional Arobs, Crosul de noapte și Crosul Hoia.

Echipa din Cluj și-a reunit forțele, în luna mai, pentru a construi o casă, în cadrul unei acțiuni marca Habitat for Humanity, ajutând astfel ca o familie nevoiașă să aibă cât mai curând un cămin. Înainte de Ziua Copilului, echipa noastră s-a bucurat alături de copiii pe care i-am invitat la un circuit virtual prin Europa, în cadrul evenimentului “Weekend la Castel”, organizat la Castelul Banffy din Bonțida.

În fiecare an organizăm teambuilding-uri pentru toate departamentele companiei Eximtur și periodic, cea mai bună echipă este invitată la cină, la un restaurant ales de ea. Peste toate acestea, angajatii sunt încurajati să plece în vacanță, compania oferindu-le un sistem de facilități care permite rezervarea serviciilor în condiții preferențiale de preț și plată a vacanțelor.

CITEȘTE ȘI

Ce afaceri au înregistrat în 2014 principalele agenții de turism din România

Eurolines, compania condusă de Dragoș Anastasiu, estimează o cifră de afaceri de 100 mil. Euro în 2015

Dragoș Anastasiu: „Fără un plan nu se poate să dezvolți nimic durabil și sustenabil”

Cum a ajuns Petre Șandru, șeful operațiunilor Coca-Cola în România, un pasionat de schi