FacebookTwitterLinkedIn

Work-from-home poate fi confortabil, dar nu este întotdeauna ușor să ai liniște și intimitate, mai ales în familiile cu copii. La început a fost o noutate și a fost plăcut pentru mulți să nu mai fie nevoiți să facă naveta, dar după un timp s-a simțit nevoia unei schimbări de peisaj.

Pentru a ajuta la rezolvarea acestei probleme, dar și pentru a obține venituri pe parcursul pandemiei care le-a pus afacerile la pământ, hotelurile și-au transformat camerele în birouri private, sigure Covid, relatează Euronews.

Totuși, accesul la un birou de lux, cu servicii hoteliere, poate costa o avere.

Spre exemplu, pachetul „Work Away” de la The Dorchester pornește de la 1.400 de euro, iar la Bulgari costă 1.590 de euro, prânzul și băuturile fiind incluse. Totuși, nu se poate rămâne peste noapte.

De asemenea, „experiența de lucru la distanță premium” a lui Accor este disponibilă în 250 de hoteluri din Marea Britanie și alte 70 în Europa de Nord, ca pachet unic sau de cinci zile.

În SUA, MGM Resorts a lansat un pachet de lucru hotelier „Viva La Office”, inclusiv Bellagio și Aria, cu tarife de la 85 de euro pe noapte, pe baza unui sejur de cinci nopți.