Cautare
, Contributor

Afaceri |
|

World Class lansează un program online personalizat de fitness și nutriție

Cel mai  nou  program lansat de World Class  promite clienților un plan personalizat de alimentație, coaching și antrenamente, toate sub monitorizarea unui antrenor personal 24/7.
82. WorldClass

Programul Let’s go you oferă acces la o platformă online și o aplicație pe mobil dedicată, unde utilizatorii primesc 24/7 informații despre planul alimentar, antrenamente și pot comunica prin live chat cu nutriționistul și antrenorul personal. În funcție de nevoile fiecăruia, programul este disponibil în trei variante: slăbire, creștere a masei musculare și menținere.

Secțiunea de nutriție include recomandări și rețete care pot fi comandate sau pregătite acasă, iar cea cu antrenamente, pe lângă explicații, conține materiale video pentru fiecare exercițiu. Clienții vor primi, de asemenea, notificări și newslettere de motivare pe teme de welbeing, dietă și sport care să îi ajute să ajute să adopte și să mențină mai ușor noul stil de viață.

„Cu noul program Let’s go you, continuăm strategia World Class pe termen lung, de a integra mersul la sala de sport în viața socială a membrilor noștri”, declară Mikael Fredholm, CEO World Class România și Serbia.

Programul este disponibil în toate centrele fitness din rețeaua World Class, iar la achiziționarea unui abonament premium W sau a unui pachet (Bronze, Silver, Gold, Platinum), programul este gratuit.

World Class se află printre principalii jucători în industria de wellness autohtonă și numără 19 centre în toată țara. Acționarul majoritar al World Class România este fondul de investiții cu capital privat Resource Partners, susținut de patru investitori: BERD, AXA, Rabobank și EIF, care se implică în proiecte cu capital privat din Polonia, România și alte state din Europa de Est.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii