Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Auto |
|

Wolfgang Schulz, director general BMW Group România: Grupul BMW va avea o prezenţă foarte puternică la Salonul Auto de la Frankfurt. Fiţi pregătiţi pentru mai multe surprize ce vor fi dezvăluite la IAA

Wolfgang Schulz, directorul general al BMW Group România, anunță că grupul BMW va avea o prezență foarte puternică la Salonul Auto de la Frankfurt (IAA), precizând că producătorul auto va dezvălui mai multe surprize în cadrul IAA.
wolfgang schulz

„Grupul BMW va avea o prezenţă foarte puternică la Salonul Auto de la Frankfurt. Alături de premierele mondiale anunţate, fiţi pregătiţi pentru mai multe surprize ce vor fi dezvăluite la IAA. Urmează să prezentăm mai multe direcţii importante de dezvoltare pentru BMW Group. Cu noul BMW X6 şi noul BMW X1 îmbunătăţit, am reîmprospătat complet gama BMW X şi acum avem o linie foarte puternică de modele. În România, acestea sunt cele mai de succes modele ale mărcii, cu o cerere din partea publicului în continuă creştere. Două din trei unităţi vândute în ţara noastră sunt modele BMW X, cu mult peste media globală”, a declarat Wolfgang Schulz.

Noile BMW M8 Coupé şi Convertible sunt cele mai recente completări ale familiei BMW M.

„Marca noastră este lider în segmentul de automobile sport pe piaţa locală şi suntem în creştere susţinută. Am livrat 46 automobile BMW M în primele 8 luni ale anului, o creştere de 40% şi o medie de 6 maşini noi M în fiecare lună. Am anunţat noi modele M, ne aşteptăm ca această tendinţă în creştere să continue. Grupul BMW a fost un pionier al mobilităţii electrice în România. Acesta este motivul pentru care avem mai multe maşini electrice pe străzile României decât orice alt brand auto, chiar şi faţă de producători de volum. Cu noul MINI Cooper SE şi BMW Vision iNEXT şi BMW Vision M Next, arătăm că avem resursele pentru a menţine această poziţie unică pe piaţa românească. În plus, anul 2019 a marcat reîmprospătarea tuturor maşinilor noastre hibride plug-in, cu o creştere semnificativă a autonomiei, oferind o altă opţiune importantă pentru conducerea electrică, în special în oraşe”, adaugă directorul general al BMW Group România.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii