Cautare
, Contributor

Sunt redactor Forbes Romania, coordonator al proiectului Forbes 50 cele mai influente femei din România, scriu despre cariere, educație și servicii medicale.

Cariere |
|

Wolf Theiss, premiată la Lawyer European Awards

curte_instanta_avocat.jpg
La Londra s-au acordat Lawyer European Awards 2014, unde consilieri ai companiilor multinaţionale şi partneri ai firmelor private de practică au acordat premii.

Firma de avocatură Wolf Theiss a primit titlul de “Firma de avocatură a anului în europa centrală” şi premiul “Firma de avocatură a anului în Austria”, acordat de revista The Lawyer, în cadrul Lawyer European Awards 2014, la Londra.

Revistă britanică The Lawyer a premiat realizarile remarcabile ale firmelor de avocatură din Europa şi din regiunea CEE/SEE. Juriul a fost format din consilieri ai companiilor multinaţionale şi partneri ai firmelor private de practică, şi a avut ca şi criterii de departajare importanţa pe care firma o acordă clientului şi tranzacţiile inovatoare şi noile mandate. Printre criterii s-au mai numărat dezvoltarea operaţională, deciziile şi scopurile strategice. Diversitatea, mobilitatea socială şi programele de training pentru angajaţi au fost, de asemenea, evaluate pozitiv de către juriu.

Înfiinţată în 1957, Wolf Theiss este una dintre principalele firme de avocatură din Europa Centrală şi de Est, specializată în acordarea de asistenţă în domeniul afacerilor internaţionale.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii