FacebookTwitterLinkedIn

Noua rută spre Girona este disponibilă începând cu 4 iunie şi va fi operată iniţial de două ori pe săptămână, marţea şi sâmbăta.

Începând de ieri, 5 iunie Wizz Air va opera zboruri şi spre Perugia din regiunea Umbria, în fiecare miercuri şi sâmbătă. 

Zborurile Wizz Air spre cele două noi rute pot fi rezervate pe site-ul Wizz Air cu tarife pornind de la doar 99 RON spre Perugia şi 179 RON spre Girona, pentru un singur zbor, cu toate  taxele incluse.

În acest context, Daniel de Carvalho, Corporate Communications Manager la Wizz Air, a declarat: “Suntem foarte încântaţi să operăm aceste două noi destinaţii din Bucureşti. Sunt încrezător că ambele rute vor fi de succes şi un număr mare de români vor dori să descopere Spania şi Italia din Girona şi Perugia. Sfătuim pasagerii să rezerve rapid pe wizzair.com pentru a se bucura de o experienţă extraordinară de călătorie la cele mai avantajoase preţuri”.

 Wizz Air este cea mai mare companie aeriana low-fare, low-cost din Europa Centrala si de Est si opereaza o flotade 43 aeronave Airbus A320 de la 16 baze, 270 de rute facand legatura cu 94 de destinatii din 33 de tari. La Wizz Air o echipa de 1600 de profesionisti în aviatie livreaza servicii superioare si tarife scazute facand din Wizz Air alegerea preferata a 13.5 milioane de pasageri în 2013.