Cautare
, Contributor

Travel |
|

Wizz Air zboară spre Dubai din octombrie

wizz_air.jpg
  Compania low-cost Wizz Air a anunţat că începând cu data de 29 octombrie va lansa ruta Bucureşti-Dubai, zborurile putând fi deja rezervate.

 

Iniţial, zborurile pe această rută vor fi operate de trei ori pe săptămână, iar preţul de pornire este de 319 lei pentru un singur segment cu toate taxele incluse.

“Aeroportul Dubai World Central va deservi în mod convenabil cele mai importante pieţe din EAU, în mod particular Abu Dhabi. Această veste este una importantă pentru turiştii care vin în România, dar şi pentru românii şi europenii aflaţi în căutarea unei vacanţe într-una dintre cele mai dinamice regiuni din lume cu atracţii turistice şi de petrecere a timpului liber incredibile. Toate acestea vor fi disponbile la doar o parte din costurile unei călători din prezent. Acesta este un nou pas făcut de Wizz Air pentru dezvoltarea conexiunile României cu zonele de est şi de vest", a spus Mike Powell, Chief Financial Officer Wizz Air.

„Acesta este momentul în care începe sezonul de iarnă, iniţial vom începe cu trei curse şi poate vom ajunge la 4-5 sau chiar la zboruri zilnice”, a mai declarat Mike Powell. Acesta a precizat şi faptul că Wizz Air va fi primul client al aeroportului Dubai World Central, care va fi inaugurat în toamna acestui an. Autorităţile din Dubai vor să transforme acest Dubai World Central în aeroportul principal al oraşului până la mijlocul anului 2020, când, cu cele cinci piste şi 160 de milioane de pasageri anual să devină cea mai mare infrastructură aeroportuară din lume, potrivit lui Mike Powell.

Pe această rută mai operează, în prezent, compania naţională de transport TAROM şi compania low-cost FlyDubai. 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii