Cautare
, Contributor

Travel |
|

Wizz Air a transportat 15,8 milioane de pasageri în 2014

Compania low-cost Wizz Air a anunţat că, în 2014, a transportat cu 17% mai mulţi pasageri decât în anul precedent, ajungând astfel la aproape 16 milioane de persoane care au ales să călătorească cu operatorul aerian.
wizz_air.jpg

La finalul anului, compania opera zboruri către 106 destinaţii din 37 de ţări, pe un total de 355 de rute. Flota Wizz Air este compusă din 54 de aeronave Airbus A320, care deservesc 18 baze operaţionale din 10 ţări din Europa Centrală şi de Est. Operaţiunile de la baza din Tuzla, Bosnia şi Herţegovina, vor demara în iunie 2015.

József Váradi, Chief Executive Officer Wizz Air, a spus că “2014 a fost un nou an foarte bun pentru Wizz Air, marcat de dezvoltarea reţelei în mai multe ţări şi de destinaţii pe mai multe rute ca oricând. Am transportat cu 2,3 milioane mai mulţi pasageri decât anul trecut. Ne propunem să continuăm să creştem pe fondul extinderii constante a flotei şi reţelei în 2015 pentru a oferi mai multe tarife scăzute mai multor pasageri din Europa Centrală şi de Est. Suntem mândri că putem contribui la dezvoltarea economică a pieţelor noaste şi la crearea de noi oportunităţi de muncă direct şi indirect, ca rezultat al creşterii noastre.”

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii