Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Travel |
|

Wizz Air suspendă zborurile cu Austria, Suedia, Portugalia, Israel şi Emiratele Arabe Unite

Wizz Air suspendă toate rutele dintre România şi Austria, Suedia, Portugalia, Israel şi Emiratele Arabe Unite până pe 31 iulie inclusiv.  
 aboneaza-te
decolare avion wizzair

Zborurile au fost suspendate din cauza restricţiilor introduse de autorităţile austriece, pe de o parte, și din cauza celor impuse de autorităţile române, pe de alta, informează operatorul aerian low-cost.

“Pasagerii cu rezervări afectate de suspendarea zborurilor vor fi informaţi automat prin e-mail dacă au rezervat direct pe wizzair.com sau prin aplicaţia pentru mobil. 

Clienţii vor primi automat în contul de client WIZZ 120% din valoarea achitată pentru călătorie, sumă care poate fi folosită în următoarele 24 de luni pentru achiziţia de produse şi servicii Wizz Air. 

Pasagerii pot alege rambursarea banilor – care va dura mai mult – şi vor fi informaţi despre paşii necesari pentru un transfer bancar sau transferul către un card bancar printr-un e-mail separat. În acest caz, clienţii vor putea primi doar 100% din suma achitată iniţial. 

Pasagerii care şi-au făcut rezervările prin intermediul agenţiilor de turism – inclusiv agenţiile de turism online – trebuie să ia legătura cu agenţia de unde şi-au cumpărat biletele”, se arată în comunicatul Wizz Air citat de Agerpres.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii