FacebookTwitterLinkedIn

Cardul WIZZ Bancpost, un card asociat programului de loialitate „Shop&Travel”, este conceput astfel încât punctele de loialitate acumulate pot fi folosite la cumpărarea de bilete sau alte servicii pe site-ul wizzair.com. WIZZ Bancpost este un card de credit MasterCard World emis de Bancpost care se adresează persoanelor fizice cu vârsta între 23-65 ani şi venituri nete de minim 500 Lei.

 „Punctele acumulate pe cardul de credit pot fi convertite uşor în echivalentul în Lei în conturile WIZZ ale clienţilor”, explică George Georgakopoulos, Vicepreşedinte Executiv Credite Persoane Fizice, Bancpost. Toţi deţinătorii cardului WIZZ Bancpost vor deveni automat Membri Wizz Discount, iar fiecare achiziţie făcută oriunde cu cardul WIZZ Bancpost va aduce puncte ce pot fi folosite pentru a plăti rezervările de pe wizzair.com.

De asemenea, deţinătorii acestui card beneficiază de acces gratuit la business lounge-ul MasterCard, deschis de curând în cadrul Aeroportului Otopeni din Bucureşti şi de reduceri speciale, promoţii şi cadouri la comercianţii MasterCard Elite.