FacebookTwitterLinkedIn

Creşterile importante înregistrate în turism şi în ceea ce priveşte numărul de pasageri transportaţi în ţările în care compania deţine baze, Bulgaria, Cehia, Ungaria, Lituania, Macedonia, Polonia, România, Serbia şi Ucraina sunt completate de accesul în creştere către noi destinaţii, întrucât Wizz Air operează în prezent spre 33 de ţări inclusiv Azerbaijan, Georgia, Israel şi Emiratele Arabe Unite. 

Compania sărbătoreşte 9 ani de istorie printr-o promoţie extraordinară oferind 9 milioane de locuri la un discount de 20% pentru rezervările făcute până duminică, 19 mai, la miezul nopţii. Locurile pot fi rezervate pe wizzair.com. 

József Váradi, Chief Executive Officer la Wizz Air, a declarat: “De 9 ani Wizz Air livrează promisiunea de a oferi tarife accesibile în zona Europei Centrale şi de Est, şi nu numai. Brandul nostru este recunoscut în Europa ca fiind o companie aeriană low cost de încredere care furnizează servicii prietenoase şi eficiente, bazate pe cele mai înalte standarde de profesionalism şi o flotă extinsă de aeronave Airbus A320 noi. Iniţiativa noastră „Go Est” permite conceptului nostru de tarife accesibile să meargă şi mai departe şi conectează Europa cu un număr din ce în ce mai mare de pieţe care nu aveau acces la transport aerian low cost înainte de sosirea Wizz Air. Ca parte a angajamentului nostru de a oferi cele mai înalte standarde în trainingul personalului am inaugurat recent Simulatorul şi Centrul de Training din Budapesta, ce va facilita accesul echipajelor de zbor internaţionale la tehnici de training avansate. Ne-am asigurat de asemenea ca toate aeronavele livrate de Airbus pentru flota Wizz Air să fie echipate cu sistemul eco şi de economisirea consumului, Sharklet, ce îmbunăţeşte performanţele şi reduce emisiile de CO2. Acestea reprezintă motivele de sărbătoare şi dorim să mulţumim pasagerilor noştri prin campania de discount, cu 9 milioane de locuri reduse pentru rezervările făcute până duminică la miezul nopţii. Achiziţionând unul dintre cele 9 milioane de bilete, sărbătoriţi împreună cu noi aniversarea de 9 ani”.