Cautare
, Contributor

Travel |
|

Wizz Air recrutează însoţitori de zbor în Craiova

Alice_Ciucur,_Ambasador_Wizz_Air_in_Romania.jpg
Compania low-cost Wizz Air a anunţat că va demara o nouă sesiune de recrutări pentru baza din Craiova, care urmează să fie inaugurată în iulie 2014. 

Compania caută cei mai buni candidaţi care să devină însoţitori de zbor Wizz Air. Interviurile vor avea loc miercuri, 26 februarie, începând cu ora 9:00 la Aeroportul Internaţional Craiova – terminalul plecări (Calea Bucureşti, 325A, Craiova).

Daniel de Carvalho, Corporate Communications Manager la Wizz Air, a declarat: “În 2013 am lansat primele zboruri din Craiova. În mai puţin de 1,5 ani, în parteneriat cu Aeroportul Internaţional Craiova şi Consiliul Judeţean Craiova, vom inaugura în această vară a 5-a bază Wizz Air din România, cu 4 noi rute disponibile pentru clienţii noştri din Oltenia – Bologna, Roma Ciampino, Dortmund şi Barcelona. Suntem dedicaţi creşterii operaţiunilor din Craiova şi din România şi să avem de asemenea un impact asupra pieţei forţei de muncă locale şi naţionale, prin crearea de locuri de munca directe şi indirecte, în aviaţie şi în domeniile conexe.”

Cadidaţii trebuie să aibă peste 19 ani şi o înălţime de peste 165 cm (fetele) şi 175 cm (baieţii). De asemenea, trebuie să fie absolvenţi de liceu (minim) şi să fie fluenţi în limba engleză. Viitorul însoţitor de zbor trebuie să ştie să înoate şi să poată ajunge la bază într-o oră în perioada de  stand by. Competenţele excelente de comunicare sunt obligatorii, precum şi abilitatea de a lucra în echipă. 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii