Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Uncategorized |
|

Wizz Air operează o nouă cursă: Târgu-Mureș – Karlsruhe

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est, a operat astăzi primul zbor pe ruta nou introdusă: Târgu Mureș - Karlsruhe din Baden-Baden.
wizz_air.jpg

Începând cu săptămâna viitoare, cursele vor fi operate de două ori pe săptămână, lunea și vinerea.

Wizz Air crește frecvența zborurilor pe ruta București-Londra

Baden-Baden, oraș balnear din sud-vestul Germaniei, este situat în apropierea granițelor cu Franța și Elveția și este o destinație populară pentru stațiunile cu izvoare termale, precum și pentru Europa-Park, al doilea cel mai cunoscut parc tematic din Europa. Această destinație s-a dovedit foarte căutată de către clienții din Transilvania, 122 de călători alegând oportunitatea de a vizita acest oraș cu primul zbor WIZZ.

„Târgu Mureș are o semnificație specială pentru Wizz Air deoarece este primul oraș din România de unde am operat. Astfel, suntem încântați să începem cel mai nou zbor către Karlsruhe/Baden-Baden și să deschidem cea de-a 4-a destinație WIZZ din Germania”, Tamara Mshvenieradze, Corporate Communications Manager Wizz Air. 

CITEȘTE ȘI: Wizz Air angajează însoțitori de zbor în București și Cluj

Karlsruhe/Baden-Baden este cea de-a patra destinație WIZZ din Germania de la Târgu Mureș după Frankfurt Hahn, Munich Memmingen și Dortmund. Aceasta extinde suprafața geografică accesibilă prin intermediul rețelei WIZZ călătorilor români.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii