Cautare
, Contributor

Industrie |
|

Wizz Air lansează un program de compensare a emisiilor de carbon

Pasagerii își pot calcula amprenta de carbon a călătoriei și pot compensa emisiile de carbon.  
sharklet_wizz_air.jpg

Wizz Air a lansat un sistem de compensare a emisiilor de carbon care permite pasagerilor să calculeze impactul pe care zborul acestora îl are asupra mediului și să compenseze emisiile de carbon, anunță un comunicat de presă emis astăzi, 9 noiembrie.
Programul realizat în parteneriat cu compania de tehnologie axată pe schimbările climatice CHOOOSE le oferă pasagerilor opțiunea de a-și compensa călătoria sprijinind proiecte climatice de încredere și cu impact ridicat din întreaga lume.

Cum funcționează?

Introducând detaliile zborului în calculatorul amprentei de carbon a călătoriei de la wizzair.com, pasagerii își pot calcula și compensa cu ușurință emisiile de carbon ale zborului lor. Pentru a echilibra emisiile lor de carbon, pasagerii efectuează pur și simplu o plată care să susțină o compensare a emisiilor de carbon verificată și primesc în schimb un certificat, care le recunoaște emisiile compensate.

Ne străduim să fim cea mai ecologică companie aeriană de pe piață, întrucât lucrăm intens la scăderea continuă a amprentei noastre de carbon asupra mediului. Printr-o gamă largă de inițiative de sustenabilitate, suntem mândri că avem deja una dintre cele mai scăzute rate de emisii din industria aeriană europeană și suntem încântați să colaborăm cu CHOOOSE pentru a le oferi compensații de emisii de carbon pasagerilor noștri. Prin flota noastră modernă de avioane, o varietate de inițiative de economisire a combustibilului, maximizarea factorului de încărcare a pasagerilor, un design de rețea care evită zborurile de conectare inutile și cu cele mai ușoare materiale utilizate în cabină, ne asigurăm că Wizz Air este cea mai bună și cea mai ecologică alegere pe care o pot face pasagerii atunci când călătoresc pe calea aerului”, a declarat Marion Geoffroy, Chief Corporate Officer la Wizz Air.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii