FacebookTwitterLinkedIn

Astfel, reţeaua Wizz Air din România ajunge la 62 de rute, iar datorită expansiunii continue a companiei în zona de est, România este mai accesibilă pentru turiştii din est şi din vest.

După Ierusalim, Tel Aviv este cel mai important centru economic şi de business din Israel. Cu peste 2.5 milioane de turişti anual, Tel Aviv a fost clasat în 2012 al 5-lea cel mai vizitat oraş din Orientul Mijlociu şi Africa. Plajele din Tel Aviv joacă un rol major în promovarea oraşului, fiind adesea cotate ca cele mai frumoase plaje din lume. Tel Aviv este recunoscut drept oraşul care nu doarme niciodată şi o capitală a distracţiei, datorită vieţii de noapte înfloritoare şi a atmosferei tinereşti.

Recent, Wizz Air a anunţat că va opera şi pe ruta Bucureşti-Dubai, începând din luna octombrie. Pentru mai multe informaţii citiţi aici.

Zborurile spre Tel Aviv sunt deja disponibile la vânzare şi pot fi rezervate pe pe site-ul operatorului low-cost cu tarife pornind de la 163 RON, pentru un singur zbor cu toate taxele incluse.  

Daniel de Carvalho, Corporate Communications Manager la Wizz Air, a declara că este foarte încântat să anunţe această nouă rută şi că “această veste este una importantă pentru turiştii care vin în România dar şi pentru românii şi europenii aflaţi în căutarea unei vacanţe într-una dintre cele mai populare destinaţii din Orientul Mijlociu, folosind tarifele accesibile Wizz Air. În plus, această rută va  consilida şi legăturile de afaceri între România şi Israel şi suntem convinşi că românii care locuiesc în Tel Aviv vor face această rută extrem de populară.”