Cautare
, Contributor

Travel |
|

Wizz Air lansează noi rute low cost către Abu Dhabi

Compania aeriană WIZZ AIR a anunțat că începând cu luna iunie vor lansa noi rute de pe Aeroportul Internațional Abu Dhabi (AUH), ce vor conecta capitala Emiratelor Arabe Unite cu Budapesta și București și cu Cluj-Napoca, Katowice și Sofia din septembrie 2020. Astfel, Wizz Air devine primul transportator european low cost care lansează zboruri către Abu Dhabi.
WizzAir

Anunțul vine în urma oficializării parteneriatului între ADQ și Wizz Air, stabilit în luna martie a anului în curs. Așadar, acordul semnat prevede înființarea Wizz Air Abu Dhabi ca o companie aeriană locală cu sediul în Abu Dhabi.

„Noile rute ale Wizz Air către Budapesta, București, Cluj-Napoca, Katowice și Sofia evidențiază angajamentul nostru de a conecta Abu Dhabi cu cele mai căutate destinații globale. Aceste noi rute reflectă în mod pozitiv rezistența industriei și capacitatea sa de a continua să înainteze cu planuri îndrăznețe care vor stimula cererea consumatorilor și recuperarea durabilă a pieței aviației. În calitate de cel mai nou partener aerian, salutăm Wizz Air și primele sale rute cu brațele deschise, întrucât ne pregătim să facilităm planurile de expansiune interesante ale transportatorului din Abu Dhabi. Vizitatorii din Ungaria, România, Polonia și Bulgaria se vor bucura de dotările moderne ale terminalelor noastre, cu un element unic de ospitalitate arabă, înainte de a se îndrepta cu ușurință spre experiența capitalei prospere a Emiratelor Arabe Unite, Abu Dhabi.”, a declarat Shareef Al Hashmi, Acting Chief Executive Officer al Abu Dhabi Airports Company.

Compania aeriană menține, în continuare, tarifele mici

În plus, Wizz Air intenționează să se concentreze pe stabilirea rutelor către piețele unde compania are deja operațiuni cu o creștere importantă, respectiv Europa Centrală, de Est și de Vest, dar și subcontinentul indian, Orientul Mijlociu și Africa, pe termen lung.

József Váradi, CEO al Wizz Air Holdings, a declarat: „Anunțul de astăzi reconfirmă angajamentul nostru pe termen lung de a oferi tarife mici combinate cu o experiență la bord de înaltă calitate pentru tot mai mulți clienți din Abu Dhabi. Sunt încântat că operațiunile noastre de la Aeroportul Internațional Abu Dhabi vor începe în iunie, sub rezerva ridicării interdicțiilor de călătorie, conectând capitala Emiratelor Arabe Unite cu cinci orașe importante din Europa Centrală și de Est precum Budapesta, București, Cluj-Napoca, Katowice și Sofia. Suntem convinși că pasagerii noștri vor aprecia programele de zbor convenabile, sistemul ușor de rezervare online și gama variată de opțiuni de călătorie personalizate oferite de Wizz Air. Misiunea Wizz Air se integrează în strategia economică diversificată a Abu Dhabi, pe măsură ce continuăm să stimulăm traficul, generând cerere în beneficiul creșterii diversității turistice și economice a Abu Dhabi. Așteptăm cu nerăbdare să primim pasagerii la bordul flotei noastre tinere, verzi și ultra-eficiente, în timp ce acordăm o atenție sporită sănătății pasagerilor și echipajului nostru.”

Wizz Air suplimentează măsurile de siguranță

Pe de altă parte, Wizz Air vine cu noi măsuri de siguranță, în contextul epidemiei generate de noul coronavirus, pentru a sprijini distanțarea fizică în timpul îmbarcării și curățenia sporită la bord. Oficialii companiei au transmis și că purtarea măștilor la bord este obligatorie pentru echipaj și pasageri

Wizz Air lansează, totodată, o campanie de comunicare specială pentru a informa pasagerii despre situația actuală în contextul COVID-19 și pentru a oferi sfaturi utile în vederea unei călătorii în siguranță.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii