Cautare
, Contributor

Travel |
|

Wizz Air lansează cursa Cluj – Tel Aviv

wizz_air.jpg
Compania low-cost Wizz Air a anunţat astăzi o nouă rută disponibilă de la Aeroportul Internaţional Cluj Napoca şi anume spre Aeroportul Internaţional Ben Gurion din Tel Aviv.

Zborurile vor începe la sfârşitul lunii noiembrie şi vor fi operate de două ori pe săptămână, iar preţul unui bilet porneşte de la 40 de euro pentru un singur drum cu toate taxele incluse.

După Ierusalim, Tel Aviv este cel mai important centru economic şi de business din Israel. Cu peste 2.5 milioane de turişti anual, Tel Aviv a fost clasat în 2012 al 5-lea cel mai vizitat oraş din Orientul Mijlociu şi Africa. Plajele din Tel Aviv joacă un rol major în promovarea oraşului, fiind adesea cotate ca cele mai frumoase plaje din lume. Tel Aviv este recunoscut drept oraşul care nu doarme niciodată şi o capitală a distracţiei, datorită vieţii de noapte înfloritoare şi a atmosferei tinereşti.

Daniel de Carvalho, Corporate Communications Manager la Wizz Air a declarat: “Suntem foarte bucuroşi să introducem astăzi 3 noi rute în reţeaua de zbor şi să conectăm Israelul de două noi ţări. După succesul zborurilor  din Tel Aviv spre Budapesta şi Bucureşti, lansate încă din decembrie 2012, ne aşteptăm la acelaşi entuziasm din partea consumatorilor noştri privind noile servicii din Tel Aviv spre Vilnius, Katowice şi Cluj Napoca. Alături de tarifele accesibile Wizz Air, aceste destinaţii vor fi foarte populare în comunitatea israelită ce călătoreşte în Europa. Suntem încrezători că Tel Aviv va beneficia de numărul mare de turişti care va vizita Israelul în timpul anului.”

„Parteneriatul dintre Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca şi compania aeriană Wizz Air îşi demonstrează încă o dată viabilitatea. Iată că vorbim de o cursă care depăşeşte graniţele geografice ale Europei. Este un prim pas şi sunt convins că în curând vom auzi şi de alte destinaţii”, a spus Horea Dorin Uioreanu, Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj

„Zborurile pe destinaţia Tel Aviv sunt o premieră pentru Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca, înscriindu-se astfel în strategia noastră de dezvoltare a reţelei de rute. Această destinaţie oferă posibilitatea călătoriilor turistice, dar va consolida şi legăturile de afaceri între Transilvania şi Israel. Avem convingerea că destinaţia Tel-Aviv va avea popularitatea celorlalte rute operate de Wizz Air de pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca.” – David Ciceo, Director General Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii