Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Travel |
|

Wizz Air a lansat o nouă cursă din România. Tarifele încep de la 69 de lei

 Wizz Air a lansat o nouă rută din Suceava către Memmingen/Munchen Vest, prima conexiune cu tarife reduse spre Germania de pe aeroportul local.
 Wizz Air va opera trei zboruri pe săptămână – în zilele de luni, miercuri și vineri, și va crea noi oportunități de călătorie pentru pasagerii din Suceava și Bucovina, dar și pentru vizitatorii acestor zone turistice din România.
Tarifele pornesc de la 69 de lei, cu toate taxele obligatorii incluse. În Suceava, Wizz Air a transportat peste 690.000 de pasageri de la începutul operațiunilor sale pe Aeroportul Internațional Ștefan cel Mare în 2016, din care aproape 300.000 doar anul trecut.
Atât Bucovina, cât și Bavaria sunt printre cele mai frumoase regiuni din Europa, astfel că suntem bucuroși să stabilim o legătură directă și să ne asigurăm că oamenii au acum ocazia să exploreze aceste locuri minunate”, declară Paulina Gosk, Corporate Communications Manager la Wizz Air.

Prima aeronavă Airbus A321neo a intrat în posesia Wizz Air

Wizz Air este una dintre companiile aeriene cu cea mai rapidă creștere din Europa și principalul transportator aerian low-cost din Europa Centrală și de Est. Pe bătrânul continent, compania operează o flotă de 108 aeronave Airbus A321 și A320. Cu o comandă de 5 aparate de zbor A321ceo și 256 A321neo și A320neo, Wizz Air este cel mai mare client Airbus din întreaga lume pentru acest tip de aeronave.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii