Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Afaceri |
|

Wizz Air își deschide o bază aeriană la Iași

Wizz Air, cea mai mare companie low-cost din Europa Centrală şi de Estva deschide cea de-a 23-a bază începând cu 1 iulie, la Iași, unde va aloca aeronava A320.
wizz_air.jpg

Iașiul, de unde compania operează deja zboruri, va fi al șaselea aeroport cu o bază Wizz Air. Noua aeronavă va crește la opt numărul de rute deservite din Iași și va tripla capacitatea de locuri la 265.000 în 2016. Compania speră că va sprijini piața locală a muncii în sectoarele de aviație și de turism, în condițiile în care consumatorii vor avea acces la mai multe rute low-cost.

Wizz va opera pe cinci rute noi de la Iași spre Bologna, Catania, Larnaca, Roma Ciampino și Tel Aviv, începând cu 1 iulie, inițial cu o frecvență de două zboruri săptămânale, cu excepția cursei Iași-Bologna, care va fi operată de trei ori pe săptămână, iar frecvențele zborurilor populare existente din Iași, spre Londra Luton și Milano Bergamo vor fi crescute.

„Primul zbor Wizz din România a decolat în 2007 şi în acești 8 ani am câştigat încrederea și loialitatea clienţilor români. Ne-am extins constant operaţiunile în România, am dezvoltat aeroporturile regionale, iar anunţul de astăzi subliniază încă o dată angajamentul nostru faţă de ţară. Acum un an, am pus Iaşiul pe harta aviaţiei, iar acesta devine acum al 6-lea aeroport unde ne stabilim o bazăoperaţională. Noua bază va crea un număr de locuri de muncă în cadrul Wizz Air, precum şi al partenerilor noștri de afaceri, și, totodată, ne va permite să oferim mai multe rute cu tarife scăzute în România. Aşteptăm cu nerăbdare să întâmpinăm pasagerii români la bord.Aceștia și vizitatorii lor se pot bucura de serviciile noastre primitoare şi de prețurile mici pe 106 rute spre 47 de destinaţii interesante Wizz”, a declarat György Abrán, Chief Commercial Officer al Wizz Air România.

Wizz Air oferă în total 106 rute din România, spre 16 țări, de la opt aeroporturi. Biletele pentru noile rute din Iași sunt disponibile de la 129 de lei.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii