Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Afaceri |
|

Wizz Air introduce noi rute din România spre Birmingham

Operatorul aerian low-costă Wizz Air anunţă introducerea a două noi rute spre Birmingham  în Marea Britanie, de la Iaşi şi Craiova, începând din 23 şi 24 octombrie 2020.  
 aboneaza-te
decolare avion wizzair

Biletele sunt deja disponibile pe wizzair.com sau pe aplicația mobilă a companiei, la tarife pornind de la 89 lei, transmite Agerpres.

Zborurile Wizz Air de la Iaşi vor fi operate de două ori pe săptămână, miercurea şi duminica, iar cele de la Craiova – marţea şi sâmbăta.

“Aceasta este a doua rută din Craiova spre Marea Britanie şi a opta din reţeaua Wizz de la Craiova, în timp ce de la Iaşi, noul serviciu este a treia conexiune cu Marea Britanie şi a douăzecea din reţeaua de rute de la Iaşi. 

Birmingham este al doilea cel mai mare oraş din Marea Britanie şi un puternic centru de afaceri şi industrial, deoarece zona găzduieşte o parte semnificativă a facilităţilor auto din insulă şi aproximativ 40% din producţia de bijuterii din Marea Britanie. Contextul economic important al Birminghamului oferă multe oportunităţi pentru muncă şi afaceri”, se menţionează în comunicatul companiei.

Bineînțeles, Wizz Air a introdus o serie de măsuri de igienă îmbunătăţite, pentru a siguranţa pasagerilor şi a echipajului său. Astfel, pe tot parcursul zborului, atât echipajul de cabină, cât şi pasagerii sunt obligaţi să poarte măşti, iar echipajul de cabină are şi mănuşi.

Aeronavele sunt supuse periodic unui proces de nebulizare performant cu o soluţie antivirală şi unui program de curăţare zilnic strict.

Wizz Air operează o flotă de 122 de aeronave Airbus A320 şi A321 și este listată la London Stock Exchange. 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii