FacebookTwitterLinkedIn

Ambele rute vor fi operate iniţial de două ori pe săptămână şi reprezintă primele zboruri low fare din Moldova.

Traficul aerian moldovenesc a avut o creştere constantă şi va beneficia de tarifele accesibile pentru a atrage şi mai mulţi pasageri. Moldova are relaţii comerciale principale cu Europa de Vest unde mulţi moldoveni şi lucrează. Turiştii, oamenii de afaceri şi diaspora moldovenească vor aprecia accesul la servicii aeriene accesibile între Moldova şi Europa de Vest, a anunţat compania.

Tarifele încep de la 19,99 euro.

,,Acordul European Open Skies are ca efect competiţia prietenoasă şi salutăm alăturarea Moldovei la spaţiul aerian comun, ceea ce va conduce la o creştere a numărului de pasageri şi de turişti. Wizz Air se angajează să ofere servicii low fare moldovenilor şi celor care îi vizitează şi estimăm să transportăm peste 60.000 de pasageri pe cele două rute din Chişinău spre Italia. Turiştii, familiile, companiile salută acest anunţ şi vor contribui la crearea locurilor de muncă şi la creşterea turismului în Moldova”, a declarat Gyorgy Abran, director comercial Wizz Air. 

Wizz Air operează o flotă de 43 aeronave Airbus A320 de la 16 baze, 270 de rute făcând legatura cu 94 de destinaţii din 33 de ţări.