Cautare
, Contributor

Travel |
|

Wizz Air începe să opereze pe aeroportul din Constanţa

Compania low-cost Wizz Air a anunţat astăzi că va începe să opereze de pe cel de-al 9-lea aeroport al său din România, de la Constanța.
wizz_air.jpg

Wizz Air va oferi începând cu 15 iunie 2015 curse noi, de două ori pe săptămână, de la Constanța, de la țărmul Mării Negre, la Londra. Biletele pentru noua rută Wizz Air sunt deja disponibile și pot fi rezervate pe wizzair.com, la prețuri începând de la 129 RON

Odată cu acest nou zbor Wizz Air ajunge la operațiuni care însumează în România 96 de rute de la 9 aeroporturi, către 16 țări.

“Prin intermediul noii rute de la Constanța ne propunem să impulsionăm turismul, relațiile de afaceri și să permitem călătorii la tarife scăzute către frumoasa coastă românească de la Marea Neagră. Totodată, clienții noștri români au la dispoziție o nouă conexiune la capitala Marii Britanii. Zborurile vor fi operate în zilele de luni și de vineri și vor crea oportunitatea ideală pentru escapade de weekend. Operațiunile din Constanța se adaugă ofertei noastre din România în condițiile în care avem ca obiectiv să rămânem în continuare compania aeriană preferată a călătorilor români și a vizitatorilor acestora”,  a spus purtătorul de cuvând al Wizz Air, Daniel de Carvalho.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii