Cautare
, Forbes Staff

Afaceri |
|

Wizz Air face noi achiziții

Wizz Air a prezentat într-un show aviatic de la Budapesta noul model Airbus A321
 aboneaza-te
wizz

Anul aceasta, Wizz Air a participat la eveniment cu noul A321, prima aeronavă de acest tip prezentă la spectacolul aerian din Budapesta. Căpitanul David Morgan, Wizz Air Chief Flight Operations Officer şi căpitanul András Arday au realizat trei zboruri la joasă înălţime deasupra Dunării. Primul zbor a fost efectuat cu o viteză de 140 de noduri, la o altitudine de 100 metri şi a evidenţiat flapsurile şi trenul de aterizare. După o întoarcere spectaculoasă de 45 de grade lângă insula Margareta, aeronava a revenit cu trenul de aterizare retras şi, la final, a executat un zbor de mare viteză la 300 de noduri.

 aboneaza-te
wizz air

Pe lângă proaspătul livery exterior prezent din ce în ce mai mult în flotă şi arătat, de asemenea, şi la show-ul aviatic, aeronavele A321ceo dispun de culori noi la interior, o ambianţă mai luminoasă în cabină, scaune din piele moale şi mai multe opţiuni de locuri. Ca de obicei, pasagerii WZZ au posibilităţi variate pentru a-şi programa călătoria: prin serviciul prioritate la îmbarcare, locuri cu spaţiu suplimentar pentru picioare sau locuri în primul rând.

Wizz Air operează o nouă cursă: Târgu-Mureș – Karlsruhe

Până în 2018 Wizz va dispune de 30 aeronave A321 în versiunea curentă, iar apoi va beneficia de livrarea modelului superior A321neo, care va fi echipat cu o tehnologie avansată. Investiţia continuă în tehnologia de ultimă oră reflectă angajamentul Wizz Air de a deveni cea mai eficientă linie aeriană din Europa şi de a se asigura că va rămâne şi pe viitor cea mai mare companie aeriană cu tarife low – cost din Europa Centrală şi de Est.

Wizz Air crește frecvența zborurilor pe ruta București-Londra

“A fost un privilegiu, atât pentru mine, cât şi pentru capitanul Arday, să le arătam oamenilor din Budapesta această incredibilă aeronavă. A321 este unul dintre aparatele de zbor preferate de către piloţii din flota Wizz Air şi pot spune că a zburat perfect. Aeronava este cea mai bună din clasa ei, ceea ce permite ca Wizz Air să continue să ofere cele mai mici tarife către şi mai mulţi pasageri. La bordul A321, pasagerii se pot bucura de noile interioare şi de serviciile de înaltă calitate oferite de personalul nostru de cabină – iată şi motivele pentru care atât de mulţi pasageri aleg să călătorească alături de Wizz Air de fiecare dată”, a declarat căpitanul Morgan după zbor.

Wizz Air adaugă un simulator de carlingă, îmbunătățind centrul de training de la Budapesta

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii