Cautare
, Contributor

Afaceri |
|

Wizz Air anunță o bază nouă și șapte rute noi în Kutaisi

Wizz Air a anunțat astăzi că va începe în septembrie operațiunile la baza de pe Aeroportul Internațional David the Builder Kutaisi, din Georgia, cu o aeronavă A320 și va adăuga șapte rute noi către Europa.
wizz

Wizz Air va lansa noi curse, de două ori pe săptămână, de la Kutaisi la Berlin Schönefeld, Munchen Memmingen, Milano Bergamo, Dortmund, Larnaca și Sofia, în timp ce zborurile între Kutaisi și Salonic vor fi efectuate de trei ori pe săptămână. Cu aceste noi destinații, rețeaua Wizz Air din Georgia ajunge la 11 rute către opt țări. Tarifele încep de la 24.99 EUR.

VEZI ȘI: WIZZ AIR ANGAJEAZĂ ÎNSOȚITORI DE ZBOR ÎN BUCUREȘTI ȘI CLUJ

„Wizz Air crede că investiția în Georgia, prin intermediul unei aeronave A320 și a echipajului local vor produce beneficii pentru piața din Georgia și pentru Wizz Air”, a declarat Owain Jones, chief corporate officer Wizz Air.

Wizz Air a început activitatea în Kutaisi în 2012 și a transportat mai mult de 500.000 de pasageri, în tot acest timp.

VEZI ȘI: WIZZ AIR INTRODUCE O NOUĂ RUTĂ DE LA BUCUREȘTI CĂTRE LISABONA

„Suntem încrezători că Aeroportul Internațional Kutaisi va fi o bază de succes și eficientă pentru operațiuni Wizz Air care vor susține dezvoltarea turismul în Georgia și vor oferi noi oportunități georgienilor, de a călători în Europa cu prețuri accesibile”, a declarat Dimitry Kumsishvili, viceprim-ministru, ministrul Economiei și Dezvoltării Durabile din Georgia.

VEZI ȘI: WIZZ AIR ÎȘI DESCHIDE O BAZĂ AERIANĂ LA IAȘI

Aeroportul Internațional Kutaisi este deținut și operat de compania United Airports Georgia, LLC sub Ministerul Economiei și Dezvoltării Durabile din Georgia. Aeroportul a fost reconstruit în 2012 și este primul aeroport internațional din regiune, oferind servicii de la companii aeriene eficiente. Pe parcursul ultimilor trei ani, Aeroportul Internațional Kutaisi a deservit peste 600.000 de pasageri.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii