Cautare
, Contributor

Cariere |
|

Wizz Air angajează însoțitori de zbor în București și Cluj

Wizz Air, compania aeriană low-cost anunță noi sesiuni de recrutări pentru bazele din București și Cluj, ca parte a planului de dezvoltare anunțat pentru anul 2016.
 aboneaza-te
Romania_Wizz

Candidații care doresc să se alăture echipei de însoțitori de zbor de la baza din București, se pot prezenta pentru susținerea interviurilor la Hotel Angelo AirportHotel Otopeni, Cal. Bucureștilor 283, Otopeni, în datele de 15 februarie, 22 februarie și 1 martie.

VEZI ȘI: WIZZ AIR INTRODUCE O NOUĂ RUTĂ DE LA BUCUREȘTI CĂTRE LISABONA

Interviurile pentru baza din Cluj vor avea loc pe data de 22 februarie în incinta Grand Hotel Italia.

Doritorii vor trebui să vină cu un CV în limba engleză, referințe și două poze (plan amplu și tip pașaport) și trebuie să fie pregătiți deoarece interviurile se pot desfășura pe parcursul mai multor ore.

VEZI ȘI: WIZZ AIR INTRODUCE DOUĂ RUTE NOI

Pentru a putea deveni membri ai echipajelor Wizz Air, aplicanții trebuie să îndeplinească o serie de condiții: vârsta peste 18 ani, să dețină un pașaport valid, diplomă de bacalaureat, să fie fluenți în engleză atât în scris, cât și vorbit, să știe să înoate, să aibă experiență în relația cu clienții dar și să poată ajunge la aeroport în maximum o oră. Un plus vor avea cei care au abilități excelente de comunicare, cei care sunt flexibili pentru programul în schimburi și cei care se integrează și lucrează ușor într-o echipă.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii