Cautare
, Redactor Forbes România

Travel |
|

Wizz Air alocă o nouă aeronavă Airbus A321 și lansează o nouă rută către Franța

Wizz Air, cea mai mare companie aerienă din România a anunțat astăzi că își va continua extinderea operațiunilor din România, adăugând o aeronavă nouă bazei din București, potrivit unui anunț al companiei.
wizz

Noul Airbus A321 se va alătura flotei în iunie 2020, crescând astfel numărul de aeronave de la București la 12. Totodată, începând cu iunie 2020, Wizz Air va lansa și o nouă rută  din București spre Lyon, Franța, și va crește frecvențele săptămânale spre unele dintre cele mai populare destinații, Milano și Torino în Italia și Tel Aviv în Israel. Prețul pentru destinația Lyon, pornește de la 119 lei (24.99 euro).

„Suntem bucuroși să anunțăm o nouă rută de la București către Europa de Vest. Aceasta face legătura între București și Lyon, adevărata nestemată a gastronomiei și arhitecturii franceze. Este o destinație perfectă pentru o scurtă escapadă de weekend, oferind peisaje ce îți taie respirația și o atmosferă minunată. Suntem siguri că pasagerii noștri români vor vizita acest oraș interesant, în condițiile în care pot explora ce are mai bun de oferit Europa de Vest, în timp ce ruta va aduce mai mulți turiști străini să descopere Bucureștiul. Suntem dedicați României și ne concentrăm spre a oferi cele mai mici prețuri posibile și servicii excelente pentru fiecare zbor WIZZ “, a declarat Paulina Gosk, Corporate Communications Manager la Wizz Air.

În urmă cu doar o lună, compania a anunțat noi destinații din București: Londra Southend și Edinburgh, care le oferă pasagerilor români mai multe oportunități de a călători în Anglia și Scoția. Cu o rețea de 148 de rute din România, WIZZ va avea la vânzare aproape 11 milioane de locuri pe zborurile sale din România în 2020, ceea ce reprezintă o creștere cu 10% de la an la an.

Odată cu cea mai recentă extindere a flotei sale locale, în 2020, Wizz Air va avea 28 de aeronave alocate bazelor din România și peste 1.000 de angajați.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii