Cautare
, Contributor

Afaceri |
|

Wizz Air adaugă un simulator de carlingă, îmbunătățind centrul de training de la Budapesta

Wizz Air a anunțat că va instala un simulator avansat de cabină de pilotaj la centrul de pregătire pentru echipaje, de la Budapesta, și va crește astfel funcționalitatea programului pentru piloți.
 aboneaza-te
wizz_air.jpg

Simulatorul fix, dedicat aeronavelor din familia A320, va fi operațional din această vară și va suplimenta simulatorul complex Wizz Air, oferind companiei o flexibilitate crescută pentru a se asigura că echipajele de zbor își mențin standardele ridicate de pregătire. Totodată, acesta permite planificarea de alte opțiuni pentru a răspunde nevoilor de training cerute de creșterea Wizz Air din viitor.

WIZZ AIR ANGAJEAZĂ ÎNSOȚITORI DE BORD ÎN BUCUREȘTI ȘI CLUJ

„Suntem încântați de parteneriatul cu MPS pentru achiziția acestui nou simulator A320 fix. Acesta va îmbunătăți substanțial capacitatea existentă de pregătire prin extinderea simulatorului complex de la centrul de training din Budapesta”, a declarat David Morgan, chief flights operations officer Wizz Air.

Simulatorul, o replică fidelă a unei carlingi Airbus A320, este identic cu un simulator de zbor complet,  însă fără mișcare, și include un sistem vizual cu o calitate ridicată, cu vibrații și sunete, pentru a reda condiții cât mai reale de zbor. Dispozitivul, furnizat de MPS, va fi folosit pentru trainingul piloților de diferite aeronave din clasa A320, inclusiv pentru obținerea de licențe pe tipul specific de aeronavă,și pregătirea unor însoțitori de zbor.

WIZZ AIR ÎȘI DESCHIDE O BAZĂ AERIANĂ LA IAȘI

Wizz Air a înregistrat o creștere cu 22% a pasagerilor transportați în 2015, până la 19,2 milioane, de la 15,8 milioane în 2014. Wizz Air a devenit recent primul transportator low-cost din Europa care va opera un Airbus A321ceo cu 230 de locuri, varianta curentă de producție din această clasă, corespunzătoare aeronavelor A320 Wizz Air, cu 180 de locuri. Această decizie scade costurile de operare deja reduse ale companiei, ceea ce reconfirmă că Wizz Air, va continua să ofere tarife foarte mici pentru pasageri.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii