Cautare
, Contributor

IT |
|

Wizrom și-a dublat rata de creştere a numărului de clienţi în T1

Adrian_Bodomoiu.JPG
Wizrom Software, furnizor de soluţii software şi servicii, și-a dublat rata de creştere a numărului de clienţi in primul trimestru a acestui an, ca urmare a adoptării modelul de licenţiere SaaS (Software as a Service) pentru toate soluţiile implementate pentru noii clienţi.

„Spuneam la începutul anului că principalele tendinţe pe 2013 sunt optimizarea costurilor operaţionale ale companiilor inclusiv prin adoptarea de soluţii software, implementările în creştere de aplicaţii de tip Warehouse Management Software, respectiv procesul de înlocuire a vechilor aplicaţii ERP cu unele noi, mai bune, mai puternice, la costuri totale de deţinere mai bune. Wizrom este în această tendinţă, oferind clienţilor săi toate acestea şi în plus, avantajul de a face investiţia eşalonat, în timp”, a explicat Adrian Bodomoiu (foto), director general Wizrom Software.

Wizrom a semnat în cursul primului trimestru cu 74 de noi clienţi, un număr în creştere cu 14% faţă de T1 2012 – ceea ce reprezintă o rată dublă de creştere faţă de aceeaşi perioadă din anul trecut, care a fost de aproape 7% faţă de T1 2011, datorită adoptării SaaS, anunță compania.

Wizrom avea la 31 martie 2013 un număr de 3.620 de clienţi, înregistrând venituri de 1,6 milioane de euro în primul trimestru al anului.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii