Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Tech |
|

Wizrom: Revirimentul industriei a adus o creştere de 77% a numărului de noi contracte în T1

Adrian Bodomoiu Wizrom 10small
Cererea de soluţii software pentru gestiunea producţiei a atins în primul trimestru cel mai înalt nivel din ultimii cinci ani, firmele din industrie fiind interesate să profite de creşterea generală a comenzilor şi a veniturilor pentru a investi în retehnologizarea software a sistemelor de management, arată Wizrom, unul dintre cei mai mari furnizori de soluţii ERP.

Potrivit INS, cifra de afaceri din industrie a crescut cu 11,5% în perioada 1 ianuarie – 28 februarie 2014.

„Am înregistrat în primul trimestru al anului o creştere de 77% a contractelor pentru implementarea de aplicaţii software de gestiune a producţiei, cu companiile din industrie. Este cea mai mare creştere pe acest segment din ultimii cinci ani, ceea ce semnalează revirimentul industriei şi, evident, deschiderea companiilor din acest domeniu către retehnologizarea informatică”, a declarat Adrian Bodomoiu, Director General Wizrom Software, compania cu cel mai mare număr de clienţi ERP în România.

Wizrom a înregistrat cele mai multe cereri în T1 pentru soluţiile ERP şi de planificare a producţiei, planificarea și controlul operațiunilor de logistică (WMS), respectiv optimizarea livrărilor şi rutelor de transport (TMS).

Printre clienţii Wizrom din sectorul industrial se numără grupuri industriale mari din domeniile producţiei de maşini industriale, ansamble şi subansamble metalice, piese auto, echipamente pentru industria energetică şi extractivă, industria electronică, mase plastice, lemn şi mobilă, respectiv al ingineriei şi proiectării.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii