FacebookTwitterLinkedIn

“Am demonstrat că Wizrom este o companie solidă şi capabilă să aibă un parcurs pozitiv indiferent de fluctuaţiile mediului economic, datorită schimbărilor operate atât în structură cât şi la nivel de model de business. Am oferit clienţilor posibilitatea de a implementa soluţiile noastre pe baza SaaS, oferind un ROI rapid și excelent, am lansat soluții inovatoare și puternice, am încheiat parteneriate cu producători de software consacrați”, a declarat Adrian Bodomoiu, director general Wizrom Software.

Principalii vectori de creştere din 2012 au fost creşterea reţelei de parteneri ai companiei, verticalizarea soluţiei WizPro ERP pe noi nişe precum agricultură, construcţii şi transporturi, precum şi ca efect al creşterii continue a forţei de vânzări în cursul anului trecut. De asemenea, compania a înregistrat succese cu soluţiile de BI, CRM, SFA, şi logistică. Verticala de servicii a înregistrat cea mai mare creştere anul trecut, urmată de verticalele producţie şi distribuţie.

Vezi și tendințele anului 2013: companiile vor investi în software pentru controlul operaţional

Wizrom estimează şi pentru 2013 o evoluţie pozitivă ce va veni în principal datorită creşterii interesului mediului de afaceri faţă de optimizarea  costurilor operaţionale cu ajutorul instrumentelor software – vorbim de aplicaţiile de optimizare gen Supply Chain Management (SCM, care includ Demand Planning, Warehouse Management şi Distribution Management), utile inclusiv în perspectiva introducerii trasabilităţii în industria alimentară, respectiv în urma procesului de înlocuire a vechilor aplicaţii ERP cu unele noi, mai bune, mai puternice, la costuri totale de deţinere mai bune.

Structura veniturilor Wizrom Software este următoarea: 31% din venituri au provenit din licenţe vândute, 34% din mentenanţă, 35% din alte servicii de business (analiză business, procese, dezvoltări personalizate, outsourcing, altele).

Grupul de firme Wizrom avea la sfârşitul anului trecut un număr de 160 de angajaţi, cu 15% mai mult decât la finele lui 2011.

Citește și Wizrom integrează soluţia IBM Business Analytics în cursurile de la Exec-Edu

Fondată în 1992, Wizrom Software este una dintre companiile de top din România furnizând soluţii ERP, de eficientizare operaţională (trafic şi logistică), BI, CRM şi multe altele. Wizrom este un integrator de produse internaţionale de renume, furnizând servicii profesionale complete, inclusiv consultanţă şi expertiză în toate categoriile de business. Wizrom Software şi-a consolidat în ultimii ani prezenţa şi vizibilitatea la nivel regional, prin activitatea filialelor din Republica Moldova şi Bulgaria, demararea de proiecte cu clienţi multinaţionali în Serbia şi Ungaria, precum şi crearea unei reţele locale de parteneri certificaţi.