FacebookTwitterLinkedIn

Meli Melo – Daruri de Crăciun 

Fie că se întâmplă din micile gesturi sau atenţii, din recunoștinţă sau iubire, a dărui înseamnă a naște un moment pe care îl păstrezi alături toată viaţa. Din această privinţă, Meli Melo aranjează idei și inspiraţie pe rafturile de sărbătoare, aducând parfumul de iasomie în compania mirosului de brad și miniatura aurie a pomului de Crăciun în completarea unei atmosfere preţioase.

Chopard – Geometria Ice Cube

Geometria, în viziunea Chopard, se poartă în stil minimalist, asortată cu eleganţa negrului, combinată cu estetica unei piei de calitate și transformată ulterior într-un model de sărbătoare. Ice Cube este cea mai recentă creaţie Chopard, alături de instrumentele de scris din aceeași categorie, care pune accent pe linii bine trasate. Ţinutele festive se vor putea bucura de asocierea cu o geantă creată cu meticulozitate, creativitate și high class.

Brian Giniewski – Made in Philadelphia

Brian Giniewski este artistul ceramist a cărui viziune a născut obiectele fabricate din lut, glazurate cu un amestec pe care-l creează singur. Vasele semnate de Brian pot fi folosite într-o mulţime de moduri, de la ghivece pentru flori la vaze și de la căni de cafea la recipiente decorative. Efectul de culoare „plină“ pe vase le oferă aspectul original care mi-a captat atenţia prima oară, iar natura glazurii se traduce prin însuși faptul că fiecare piesă vine la pachet cu unicitatea proprie. O bucurie în toată splendoarea!

Pandora – Colecția de Iarnă

Iarna aceasta este colorată în nuanţe bogate, regale, care insuflă forţă şi rafinament unor modele clasice de bijuterii. Colecţia de Iarnă 2017 de la Pandora este inspirată de farmecul cerului înstelat.

Redefinind stilurile vintage în acest sezon, inelele de tip solitaire, cerceii cu şurub şi talismanele circulare aduc o nouă strălucire oricărui stil, cu pietre minunate cu tăietură Danube şi cristale în culori intense: albastru de safir puternic, roşu rubiniu pasional şi verde-smarald energic. Noile bijuterii finisate manual sunt realizate din materiale de cea mai înaltă calitate, obţinute în mod etic. Descoperiţi întreaga colecţie în magazinele Pandora şi pe www.pandora.net.

Wild Olive Artisans – WildObout – 20 de ani de frumusețe

Wild Olive Artisans din Cape Town sărbătoresc anul acesta 20 de ani de când se ocupă cu manufactura produselor de parfumerie și de corp. În 1997, ingredientele naturale nu erau atât de în vogă precum sunt în ziua de azi, însă artizanii au decis să folosească doar materii prime de cea mai înaltă calitate. Atât povestea lor, cât și a directorului de creaţie cu pseudonimul Mărioara de la Ţară sunt cuprinse în prima ediţie a revistei de colecţie WildObout dedicată artizanilor africani și colaboratorilor lor.

Citește și Wishlist de iarnă

Publicată în parteneriat cu revista VISI și considerată de aceștia drept „un proiect revoluţionar și un prim exemplu de publicaţie la scară largă și pur artistic creat în Africa de Sud și poate chiar în lume“, revista va fi disponibilă începând cu luna decembrie la magazinul Wild Olive Artisans din Str. G-ral Eremia Grigorescu nr. 4, lângă parcul Grădina Icoanei.

AVRA – Estetica frumuseții

Adevăratul lux înseamnă să te simţi bine în corpul tău. AVRA Gift Card reprezintă unul dintre acele cadouri care împacă atât expeditorul, cât și destinatarul. Tratamentul este ales de persoana care îl primește, opțiunile sale putând fi diferite de la un tratament estetic la altul, în funcție de dorințele personale. La fel de prietenoasă este și atmosfera Institutului de estetică corporală și facială AVRA, iar termenul de valabilitate al Gift Card-ului este cu adevărat promiţătoare: 12 luni.

Books-Express – Ecuație de lectură

Decembrie socotește titlurile care ne-au încărcat timp de un an, pregătindu-le cu atenţie pe cele care se așteaptă răsfoite. Astfel, unele dintre cărţile pe care le-am pune sub brad sau pe care le-am răsfoi lângă șemineu s-ar opri la artă: „Art That Changed the World“ (Iain Zaczek, Jude Welton, Caroline Bugler) sau „The Art Museum“ (o carte muzeu, de aproape 1.000 de pagini). Ar continua cu domeniul modei – cel care a schimbat viziuni și percepţii în întreaga lume și pe care „The Fashion Book“ (Caroline Kinneberg) îl analizează pe o perioadă de 200 de ani. În final, ne-am aventura în „Lonely Planet’s Atlas of Adventure“, o enciclopedie pentru doritorii de adrenalină și natură. Acest trio se adună în mediul virtual într-un spaţiu regizat de Books-Express și savurat de cititori cu pretenţii.