FacebookTwitterLinkedIn

1. Bellerby & Co. Globemakers – A construi lumea cu răbdare

Cuvintele care descriu cel mai bine facerea lumii sunt „răbdare“ și „devotament“. A concepe lumea de la zero nu este lucru ușor, însă echipa Bellerby&Co. își împarte sarcinile, construind în luni de zile o lume pictată și finisată manual, bucată cu bucată.

Aproape douăzeci de oameni aranjează geografia lumii în studioul din Londra, de pe strada 7 Bouverie Mews, pentru care globurile reprezintă instrumentele de lucru. Ideea unui glob pământesc creat manual îi aparţine lui Peter Bellerby, după ce vreme de doi ani a încercat să găsească un cadou perfect pentru aniversarea de 80 de ani a tatălui său.

2. Cartier – Panthère de Cartier

Cu o fluiditate aparte și cu un mister care emană din fiecare linie și din fiecare nuanţă, Panthère de Cartier este materializarea feminităţii enigmatice pure. Nobleţea unduirilor și a reflexiilor de aur pe fundalul negru al unei săli de spectacol fascinează și seduc pentru totdeauna. Atracţia unei feline sălbatice care devine blândă, fie și pentru o clipă, fiorul momentului în care ești privit intens – toate aceste emoţii sunt traduse în ceasul Panthère de Cartier, o expresie absolută a seducţiei feminine. Disponibil în Cellini Grand Boutique, Băneasa Shopping City.

3. Roger Dubuis – Excalibur și atingerea îndrăzneață

Etalat într-o carcasă DLC de titan negru pavată cu 48 de safire albastre (1.00 ct) și accesorizat cu o curea de aligator albastră, Roger Dubuis Excalibur 36 mm prezintă un contrast puternic, dar echilibrat între aspectul feminin și aspectul sportiv. Ediţia limitată de doar 88 de piese aduce mai aproape de femeile moderne mixul ideal al unui cuplu stilistic sportiv și șic, în același timp. În România, piesele Roger Dubuis sunt disponibile în exclusivitate la Orologeria Galt din strada George Enescu nr. 5. #DaretobeRare #Galtinspiration

4. Optiblu – The new eyewear

Viitorul ochelarilor s-ar putea rezuma astfel: esenţial este să ţi se potrivească, dar la fel de importantă este și calitatea, care îţi poate garanta longevitatea alegerii tale. Felul în care privești lumea te răsplătește cu aceeași monedă: claritate, frumuseţe și calitate.

De aceste atribute se ocupă noua viziune eyewear, pe care Optiblu o traduce prin peste 50 de mărci celebre de ochelari de soare, precum Polaroid, Pierre Cardin sau Hugo Boss. Noile tendinţe eyewear capătă formă atât prin tehnologiile high-tech, cât și prin materiale prietenoase cu mediul și, evident, prin colecţiile haute-couture handmade.

5. Nespresso – Creatista. Loving Latte Art. 

Nespresso a lansat luna trecută cea mai nouă inovaţie în materie de aparate de cafea dedicate iubitorilor de Latte Art: Creatista Plus, o senzaţie pentru toate simţurile. Creatista Plus, vârful de gamă al espressoarelor Nespresso pentru acasă, este alternativa de ultimă generaţie la aparatele full-automate pe teritoriul Latte Art – self-barista at home.

Pentru prima oară, tehnologia de vârf folosită pentru spumarea laptelui de către espressoarele barista a fost încorporată într-un aparat compact de mici dimensiuni ce se poate folosi în intimitatea casei, împreună cu o serie de detalii tehnice incredibile, astfel încât iubitorii cafelei își pot exprima simţul artistic și chiar impresiona oaspeţii cu o cafea perfectă, cu designuri fabuloase.

6. Rolex – Arhitectura unui ceas bijuterie

Fiecare accesoriu pe care îl afișăm ne compune în ochii celuilalt, uneori grăind despre noi caracterizări mult mai sincere. „Graţie“ și „rafinament“ mărturisește Pearlmaster Rolex despre persoana care îl poartă, în timp ce se prezintă pe sine ca fiind piesa care încoronează colecţiile Rolex.

Cununa de diamante care înconjoară ecranul atrage privirea, ca mai apoi să o ghideze prin toate componentele ceasului bijuterie, precum aurul Everose (patentat de casa Rolex), carcasa celebră Oyster, brăţara confortabilă și ecranul ornamentat cu pietre preţioase, alături de o fereastră care afișează data printr-o lentilă Cyclops. Noul calibru 3235 este dezvoltat și manufacturat de Rolex, testând încă o dată performanţa și cel mai înalt nivel de precizie.

Oyster Perpetual Pearlmaster 39

7. Teilor – Povești de iarnă cu pietre prețioase 

Iarna Teilor aduce în prim-plan o colecţie specială de bijuterii cu volume ample, culori puternice și simetrii, ce dau viaţă detaliilor obţinute prin operaţiuni repetate și minuţioase de prelucrare. Temele geometrice ale colecţiei de iarnă variază de la cele mai simple inele la coliere elaborate, singura constantă fiind prezenţa pietrelor preţioase naturale.

Diamantele perfect faţetate dau viaţă unor bijuterii impresionante, adaptate lifestyle-ului modern, fără să piardă structura şi contururile care au definit strălucirea pieselor de-a lungul timpului. Magia pietrelor preţioase Teilor propune și o serie de bijuterii care se pot transforma în talismanele tale norocoase, pretabile atât pentru viaţa de zi cu zi, cât și dedicate doar momentelor speciale.

8. Grace Couture Cakes – Crăciunul Dulciurilor

Oferă-le celor dragi momente de bucurie cu o selecţie de dulciuri din ediţia specială de sărbători de la Grace Couture Cakes. Turtă dulce în formă de steluţe sau brăduţi, cupcakes delicioase decorate în spiritul Crăciunului, eclere personalizate, torturi și minitorturi spectaculoase, perfecte pentru un cadou sau o cină festivă. Descoperiţi magia sărbătorilor de iarnă în cele două Cake Shop-uri Grace Couture Cakes din Piaţa Dorobanţi nr. 5 și din Băneasa Shopping City. Pentru comenzi și consultanţă: office@gracecc.ro.

9. Le MidÌ Diamante şi trandafiri con Amore per te

Propunerea Le Midì pentru sărbătorile de iarnă ale acestui an surprinde din nou cu o piesă rafinată, de o eleganţă aparte. Artizanii renumitului brand de bijuterii de lux au creat noua versiune a liniei exclusive de cercei Le Midì, utilizând diamante, aur alb de 18kt şi trandafiri de coral roşu, excepţional sculptaţi manual în cele mai fine detalii. Cerceii Le Midì pot fi comandaţi pe www.le-midi.eu sau la adresa de e-mail office@le-midi.eu.

În curând și partea a II-a a listei.