Cautare
, Contributor

Imobiliare |
|

Wilo România, vânzări de 19,5 milioane de euro în 2014

Compania Wilo România a vândut pompe și sisteme de pompare în valoare de aproximativ 19,5 milioane de euro anul trecut, în creștere cu 37% față de 2013, în contextul în care piața din țară s-a maturizat.
WILO_SkyTower_14 mai 2015 (13)

„ S-a maturizat piața din România. Mai exact, s-au maturizat clienții și dezvoltatorii, și încet – încet diletanții au dispărut din construcții. Totuși, creșterea a fost determinată și de faptul că amavut proiecte mai multe și mai mari”, susține Alin Gorga, șeful Wilo România.

Anul trecut, grupul a investit aproximativ 50,6 milioane de euro în proiecte de cercetare și dezvoltare, iar investițiile în dezvoltarea tehnologiilor pentru a crea soluții din ce în ce mai eficiente au contribuit la creșterea constantă a cifrei de afaceri pentru Grupul Wilo, după cum spune Alin Gorga .

La nivel de grup, producătorul german de pompe și sisteme de pompare Wilo a înregistrat o cifră de afaceri de 1,23 miliarde de euro în 2014. Pentru anul în curs, Alin Gorga, speră se situeze undeva în jurul cifrei de afaceri înregistrată anul trecut.

Printre proiectele importante din portofoliul companiei se numără și Sky Tower, cea mai înaltă clădire de birouri din țară, cu 36 de etaje plus unul tehnic și 137 de metri înlățime cu un grad de închiriere de 85% până înmomentul de față, iar valoarea contractului pentru echipamentele de pompare a apei furnizate a fost de circa 300.000 de euro.

Wilo SE are peste 60 de filiale în întreaga lume și circa 7.500 de angajați. În România, filiala Wilo a fost înființată în anul 1998.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii