Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Afaceri |
|

Whitney Wolfe Herd, Co-fondatorul companiei de dating online Bumble este cea mai tânără miliardară din lume

La numai 31 de ani, Whitney Wolfe Herd, Co-fondatorul companiei de dating online Bumble a devenit cea mai tânără miliardară din lume după ce și-a listat compania la bursă.
bumble

Bumble a vândut joi acțiuni la prețul de 70,55 de dolari per acțiune, atrăgând suma de 1,5 miliarde de dolari de la investitori. Whitney Wolfe Herd deține 21,54 milioane de acțiuni, echivalentul a 11,6% din companie. Pe lângă faptul că este cea mai tânără miliardară din lume, ea este și cea mai tânără femeie CEO care și-a listat compania la bursă.

Compania de dating online care deține aplicația Badoo, Bumble este cel de-al doilea mare jucător de pe această piața – a întâlnirilor online care a fost listat la bursă, după Match Group, cei care dețin platforma de socializare Tinder.

În acest moment, valoarea de piață a Bumble este estimată la 8,6 miliarde de dolari. În primele nouă luni ale lui 2020, compania a raportat venituri de 417 milioane de dolari, în creștere de la 363 milioane de dolari cât înregistrase cu un an în urmă.

 

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii