FacebookTwitterLinkedIn

Decesul unui artist nu înseamnă despărțirea lui iremediabilă de această lume. În urma sa rămân numeroși admiratori prin intermediul cărora spiritul artistului și creația lui tind către veșnicie.

Tehnologia actuală face posibil să te bucuri de un concert al muzicianului favorit, plecat de mult într-o lume nu neapărat mai bună, dar în care măcar  comentariile de pe rețelele de socializare sunt fără excepție pozitive.

În cazul concertului susținut de Whitney Houston în Las Vegas, nu este vorba despre o reluare, reeditare sau remasterizare a vreunui spectacol mai vechi, ci de unul cu totul nou pe care regretata cântăreață îl va susține sub formă de hologramă.

Cu ajutorul unor efecte cinematice speciale, Whitney Houston, care s-a stins în 2012, la 48 de ani, va fi „prezentă” începând din 26 octombrie 2021 pe scena sălii de concerte a cazinoului Caesar’s Palace, iar vocea ei va fi acompaniată de o trupă live alcătuită din patru instrumentiști, de dansatori și de backup singers.

Deși între artiștii concertiști există controverse de natură etică cu privire la folosirea imaginii unei persoane decedate pentru un spectacol sau pentru impulsionarea vânzărilor de discuri, Pat Houston, fostul manager al cântăreței, spune că a discutat cu aceasta despre conceptul unui astfel de show încă de acum zece ani.

Whitney Houston în 1991

An Evening With Whitney va purta publicul într-o călătorie sonoră și vizuală prin întreaga carieră muzicală a artistei, de la marile ei succese “I Will Always Love You,” “I Wanna Dance with Somebody (Who Loves Me)” și “The Greatest Love of All” până la piese mai recente sau coveruri ale unor hituri cum ar fi “Higher Love” al lui Steve Winwood.

Spectacolul ar fi trebuit să debuteze anul trecut, printr-un turneu european care urma să se încheie cu o serie de show-uri care ar fi trebuit să aibă loc în fiecare seară a lunii octombrie 2020, la cazinoul Flamingo din Las Vegas – însă a fost anulat din cauza pandemiei.

Cu Clive Davis de la Arista Records, la semnarea contractului

Una dintre cele mai mari voci ale muzicii pop din toate timpurile, Whitney Houston a debutat cântând într-un cor bisericesc și a semnat primul contract cu o casă de discuri, cu Arista Records, la vârsta de 19 ani.

Într-o carieră care s-a întins pe 35 de ani, Whitney a vândut peste 200 de milioane de albume și a câștigat două premii Emmy, opt Grammy, 16 Billboard Music Awards și 22 American Music Awards.