Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Afaceri |
|

Whitakers Chocolates, ciocolată și tradiție, pentru povestea de succes a brandului tău modern

Ciocolata Whitakers, confecționată de ciocolatieri britanici de peste 130 de ani, din ingrediente 100% naturale, atent selecționate pentru obținerea unui gust fin, redefinește procesul de personalizare prin eleganță și calitate.

Choco-Land.ro, importator unic în România al Whitakers Chocolates, producător numărul unu în ciocolata de acest tip în UK, pune la dispoziția celor care doresc să comunice într-un mod rafinat, tablete de ciocolată de 90 g sau de 5 g, banuți de ciocolată, waffers în ciocolată sau colecții de praline premium, împachetate cu grijă individual și prezentate în cutii cu design deosebit. Când vine vorba despre ciocolată, gusturile diferă, de aceea, Whitakers, certificată Trade Fair, este disponibilă în variante vegetariene sau vegane.

Alege personalizarea potrivită pentru afacerea ta și crește vizibilitatea brandului în timpul campaniilor, târgurilor sau evenimentelor. Choco-Land.ro realizează personalizări atât prin policromie, cât și folio, începând de la 500 de bucăți. Pentru tabletele de 5 g poti alege din șapte sortimente delicioase de ciocolata și cinci nuanțe de culoare staniol. Iar la fiecare comandă, beneficiezi de un cadou: grafica, personalizarea și livrarea sunt incluse în preț.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii