Cautare
, Contributor

Tech |
|

Whatsapp permite acum apelurile video pentru cei peste 1 miliard de utilizatori

Whatsapp, aplicație ce înregistrase 1 miliard de utilizatori în luna februarie a acestui an, a introdus recent funcția de apeluri video. Actualizarea este disponibilă pe Apple, Android și Windows Mobile.
shutterstock_177166826.jpg

O cerere insistentă a celor care folosesc aplicația de mesagerie online era, de foarte mult timp, introducerea apelurilor video. În sfârșit, cei de la Whatsapp au confirmat introducerea acesteia în aplicație. Astfel, fanii Whatsapp pot folosi din această lună apelul video, iar pentru asta este nevoie actualizarea aplicației. Interfața nu este schimbată, nefiind adăugat vreun buton nou, ci funcția este încorporată în butonul ce permitea apelurile vocale.

Aplicația de mesagerie instant, disponibilă pentru smartphone-uri, utilizează accesul la Internet pentru a putea fi folosită pentru trimiterea mesajelor, a documentelor, gif-urilor, clipurilor video și audio sau locației, iar acum permite și apelurile video.

Citește și: Studiu: Snapchat, aproape la fel de utilizată ca Instagram de către tinerii români

Din 2014, Whatsapp este în proprietatea Facebook, Zuckerberg plătind atunci aproximativ 19 miliarde de dolari pentru aceasta. În țara noastră, aplicația este destul de populară, pentru că mai mult de jumătate dintre românii care au telefoane inteligente o folosesc, cel puțin o dată pe săptămâmă, potrivit unui studiu iSense Solutions.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii