FacebookTwitterLinkedIn

Hotelul a fost pus în valoare grație arhitectului Richard Martinet și designerul Pierre-Yves Rochon care au restaurat clădirea și interiorul respectând întocmai planul original. Construit în anul 1896, hotelul dispune de 54 de camere și 27 apartamente decorate în stil Empire sau Luxury minimalist.

Vezi aici o galerie foto a luxosului hotel din centrul Parisului.

Situat în centrul Parisului, camerele vă oferă  cea mai frumoasă priveliște asupra Turnului Eiffel și sunt decorate cu obiecte unicat restaurate de cei mai pricepuți artiști francezi. Dacă optați pentru o cină ușoară, restaurantul La Bauhinia este locul potrivit. Cupola din sticlă și candelabrul din sticlă de Murano reflectă eleganța preparatelor pregătite de maeștri culinari.

Vezi aici o altă galerie foto hot!

Puteți savura bucătăria cantoneză în celebrul restaurant Shang Palace, primul din Europa – Ghidul Michelin i-a acordat o stea în 2012. Acestora li se alătură L’Abeille, un restaurant cu specific franțuzesc care a fost recompensat cu două stele Michelin.  

Shangri-La Paris face parte din rețeaua Shangri-La Hotels and Resorts, o companie hotelieră cu sediul în Hong Kong. Din portofoliul companiei fac parte și brandurile Kerry și Traders. Shangri-La Hotels and Resorts deține proprietăți în Asia, Orientul Mijlociu, Europa, Oceania și America de Nord.