FacebookTwitterLinkedIn

Grace Bay, care a primit titlul de cea mai bună plajă din lume, se află pe țărmul nordic  al insulei Providenciales (sau Provo, așa cum este cunoscută printre localnici), una dintre cele mai cunoscute insule ale arhipelagului Turks&Caicos din Oceanul Atlantic.

Vezi aici o galerie foto cu unul dintre cele mai luxoase hoteluri din lume.

Resortul este dezvoltat de grupul hotelier american Gansevoort și se întinde pe o suprafață de 1,54 de hectare. Gansevoort pune la dispoziția turiștilor 91 de camere și patru apartamente spațioase – cu terasă și jacuzzi, decorate într-un stil urban chic, toate cu vedere la ocean, restaurante gourmet și un spa de lux – Exhale Spa. Una dintre atracțiile hotelului  este reprezentată de piscina fără margini (Infinity Edge), cu o suprafață de 7.000 de metri pătrați, plină de insule unde turiștii se pot relaxa și pot savura un cocktail delicios.

Insula tropicală Provo se poate lăuda cu al treilea cel mai mare recif de corali din lume, o adevărată Mecca pentru amatorii de scufundări, precum și cu o varietate de parcuri naturale și plaje, un deliciu pentru iubitorii de natură.

O noapte de cazare în Gansevoort Turks & Caicos pornește de la 750 de dolari.